Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Addhome Group haalt 300 000 euro op via een geslaagde Bolero Crowdfundingcampagne

De crowdfundingcampagne van Addhome Group slaagde opnieuw en bracht het doelbedrag van 300 000 euro op.

Containers zijn de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het havengebied. Addhome Group ziet veel meer potentieel in deze zeecontainers en tovert die dan ook om tot moderne containerwoningen die uitblinken in functionaliteit en design. Op deze manier willen ze op een kwalitatieve en efficiënte manier “extra ruimte” creëren voor zowel particuliere,  als zakelijke klanten.

Het gebruik van deze wooncontainers is erg uiteenlopend: van een hobbyruimte, poolhouse of zelfs zwembad in de tuin tot extra kantoorruimte, kantine of zelfs woonruimte. De hoge afwerkingsgraad, oog voor detail en de efficiëntie en snelheid vallen in de smaak. En naast verkoop is er ook steeds meer vraag naar verhuur.

Vandaag heeft Addhome Group ongeveer een 27-tal moderne containerunits in verhuur. De opgehaalde gelden zullen aangewend worden om 15 à 20 bijkomende huurunits te produceren.

We wensen Addhome group alvast veel succes met haar projecten!

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

* Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.