Over Bolero Crowdfunding

Over Bolero Crowdfunding

Bolero Crowdfunding: het financiële crowdfundingplatform van KBC, waar Belgische investeerders en ondernemers elkaar vinden om samen in groei te investeren.

Ons Team

Het crowdfunding team bestaat uit gedreven mensen die gepassioneerd zijn door ondernemerschap. Het multidisciplinair team met een uitgebreid netwerk in de ondernemers- en investeerderswereld heeft de ambitie crowdfunding in België verder op de kaart te zetten.

Thomas Scheire

Thomas Scheire

Thomas volgde een opleiding commerciële communicatie aan de Artevelde Hogeschool en heeft een diploma digitale marketing & communicatie van de EHSAL Management School. Na een eerste werkervaring van vier jaar bij reclamebureau Famous is hij momenteel digital marketeer bij Bolero Crowdfunding.

Xavier de Troostembergh

Xavier de Troostembergh

Xavier is sinds maart 2017 actief als Business development manager bij Bolero Crowdfunding.

Hij behaalde een Master in Finance aan de UCL en een Master in Management aan de Vlerick Business School in 2014.
Na een eerste werkervaring bij Delhaize ging hij aan de slag bij Deloitte binnen het Financial Advisory departement.

Bij Bolero Crowdfunding staat hij in voor de uitbreiding in Brussel en Wallonië.

Peter De Bruyne

Peter De Bruyne

Sinds 2018 maakt Peter deel uit van het Bolero Crowdfunding team als business development manager. Peter is in 2007 afgestudeerd als licentiaat in de handelswetenschappen met een specialisatie in Finance en met zijn thesis aandacht besteed aan de managementtheorie: Resource based view.

Na eerst enkele jaren als boekhouder/accountant te hebben gewerkt in een internationale omgeving, heeft Peter in 2010 de overstap gemaakt naar KBC om daar uiteindelijk als accountmanager voor KMO’s advies te verlenen. Hierin heeft Peter zijn kennis in de specifieke KMO-financiering verder uitgediept.

Kristien De Smedt

Kristien De Smedt

Kristien heeft een bachelor Marketing en is sinds 1993 aan de slag bij KBC. Ze heeft verschillende functies uitgeoefend binnen de KBC Groep. Voordat ze begin 2018 het Bolero Crowdfunding team kwam vervoegen was ze aan de slag als relatiebeheerder in het allereerste pop-up bankkantoor van KBC op de Corda Campus te Hasselt. Hierdoor kwam ze veel in contact met innovatieve groeibedrijven en de begeleiding ervan in hun zoektocht naar funding. De interesse in alternatieve financieringsvormen was gewekt en de  overstap naar Bolero Crowdfunding was dan ook een logisch vervolg hierop. Binnen het Bolero Crowdfunding team staat Kristien in voor de werving, analyse en begeleiding van crowdfundingprojecten.

Judith Willems

Judith Willems

Judith studeerde af als master Sociologie bij Universiteit Antwerpen en behaalde een bachelor Kunst- en Cultuurbemiddeling aan de KdG. Na een aantal jaar als communicatiemedewerker bij de Afdeling Kunsten en Erfgoed van de Vlaamse Overheid en eventmedewerker voor 'Kunstendag voor Kinderen', maakte ze de overstap naar KBC. Daar startte ze in 2015 als expert digitaal bankverzekeren en expert vermogensopbouw in het kantorennet in Antwerpen.

In 2020 begon ze bij Bolero Crowdfunding. De combinatie van haar eerdere werkervaring, opleiding én interesses maakten de sprong naar haar huidige functie een logische stap in haar carrière. Ze maakt deel uit van ons marketingteam en werkt als digital marketeer.