Over Bolero Crowdfunding

Over Bolero Crowdfunding

Bolero Crowdfunding: het financiële crowdfundingplatform van KBC, waar Belgische investeerders en ondernemers elkaar vinden om samen in groei te investeren.

Ons Team

Het crowdfunding team bestaat uit gedreven mensen die gepassioneerd zijn door ondernemerschap. Het multidisciplinair team met een uitgebreid netwerk in de ondernemers- en investeerderswereld heeft de ambitie crowdfunding in België verder op de kaart te zetten.

Thomas Scheire

Thomas Scheire

Thomas volgde een opleiding commerciële communicatie aan de Artevelde Hogeschool en heeft een diploma digitale marketing & communicatie van de EHSAL Management School. Na een eerste werkervaring van vier jaar bij reclamebureau Famous is hij momenteel digital marketeer bij Bolero Crowdfunding.

Kristien De Smedt

Kristien De Smedt

Kristien heeft een bachelor Marketing en is sinds 1993 aan de slag bij KBC. Ze heeft verschillende functies uitgeoefend binnen de KBC Groep. Voordat ze begin 2018 het Bolero Crowdfunding team kwam vervoegen was ze aan de slag als relatiebeheerder in het allereerste pop-up bankkantoor van KBC op de Corda Campus te Hasselt. Hierdoor kwam ze veel in contact met innovatieve groeibedrijven en de begeleiding ervan in hun zoektocht naar funding. De interesse in alternatieve financieringsvormen was gewekt en de  overstap naar Bolero Crowdfunding was dan ook een logisch vervolg hierop. Binnen het Bolero Crowdfunding team staat Kristien in voor de werving, analyse en begeleiding van crowdfundingprojecten.

Mieke De Sutter

Mieke De Sutter

Mieke heeft een bachelor hospitality management en is sinds 2006 werkzaam voor de KBC Groep. Na 16 jaar in het Vlaamse kantorennetwerk waarbij ze relatiebeheerder ondernemen was, vervoegde ze in 2022 het team van Bolero Crowdfunding. Voor en met ondernemers werken is steeds haar passie geweest. Het zoeken naar oplossingen om de groei van een onderneming mee te ondersteunen en begeleiding in de financiering ervan zorgen voor een uitdaging.

Binnen het Bolero Crowdfunding team staat Mieke in voor de werving, analyse en begeleiding van crowdfundingprojecten.