Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Boekvoorstelling 'Get Up Start Up'

Leuven MindGate, Voka Bryo, Leuven MindGate Starters en Start it @kbc nodigen u met plezier uit voor de publiekspresentatie van GET UP START UP, het kersverse boek van Bolero-CEO Bart Vanhaeren, uitgegeven bij Die Keure.

De auteur Iaat zich op woensdagavond 27 september omringen door sprekers uit start-up scene: Steven Pyck van de start-up Sympl en Leuvenaar Mark Willems van de start-up Tsjing. Zij delen met plezier hun ervaringen en bedenkingen.
Deelname aan dit event is gratis, maar snel zijn is de boodschap. De plaatsen zijn immers beperkt.

Het boek zelf wordt ter plaatse aangeboden aan een kortingsprijs van 20 EURO.

PROGRAMMA:

19.00u: aankomst met broodje

19.30u: welkomstwoord door Dennis Duinslaeger, managing director Start it @kbc.

19.35u: boekvoorstelling GET UP START UP Bart Vanhaeren

20.05u: Mark Willems -Tsjing

20.20u:Steven Pyck - Sympl

20.35u: afsluitend woordje door Leuven MindGate

20.40u: start receptie

21.45u: einde van de avond

Schrijf u nu gratis in!

GET UP START UP:

In dit boek over start-ups leer je alles over wat een start-up is, wat het niet is, wie de oprichters zijn, wat de uitdagingen zijn, in welke sectoren er nog kansen liggen en hoe je je team moet samenstellen. Maar het gaat evenzeer over businessmodellen, financiering en de nog ongekende wereld van waarderingen.

BART VANHAEREN:

is van opleiding burgerlijk ingenieur Scheikunde en heeft daarnaast ook een diploma in Environmental Engineering en een masterdiploma in Financial Economics. Hij heeft een MBA behaald bij IMD/Lausanne in 2002. Zijn loopbaan startte Bart als management consultant bij het Amerikaanse Arthur D. Little. Vervolgens werkte hij voor Levi Strauss en GE Capital waar hij actief was in Europa, het Midden Oosten en Afrika.

Bart werkt sinds 1999 bij KBC waar hij achtereenvolgens Hoofd was van de interne Organisatie afdeling CEE van KBC, CEO en oprichter van KBC Consumer Finance, en sinds 2012 bestuurder bij KBC Securities waar hij aan het hoofd staat van de retail activiteiten (CEO Bolero). Hij is co-founder van Bolero Crowdfunding.

Schrijf u nu gratis in!