Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Crowdlending: oplossing voor de lage rente?

Dat crowdlending als alternatieve beleggingsvorm aan een sterke opmars bezig is, wordt nu ook bevestigd door consumentenorganisatie Test Aankoop.

In de septembereditie van hun magazine pakten zij uit met een uitgebreid dossier over crowdlending. Daarin wordt in detail toegelicht hoe crowdlending (geld lenen aan bedrijven) precies in zijn werk gaat en welke risico’s dit inhoudt voor particuliere beleggers.

Dat crowdlending voor bepaalde bedrijven een alternatieve financieringsbron betekent, wordt in dit artikel goed geduid. Ook de misvatting als zou crowdlending voor hen een laatste reddingsmiddel zijn, helpen ze geargumenteerd de wereld uit. Zo kiezen ondernemers bewust voor crowdlending wanneer hun bedrijf bijvoorbeeld niet de waarborgen kan bieden die de bank van hen vraagt.

Test Aankoop geeft beleggers bovendien een interessante tip mee: neem crowdlending mee in uw beleggingsportefeuille als extra middel tot diversificatie en risicospreiding. Wie aan crowdlending doet, is bereid het risico op kapitaalverlies erbij te nemen en wordt daarvoor beloond met een hoger rendement. En dat kan meteen een aantrekkelijk voordeel zijn voor de belegger.

We krijgen een dikke duim voor ons overzichtelijk platform en de uniforme presentatie van de belangrijkste eigenschappen van onze deals.
Alsook onze strenge aanpak bij het selecteren van projecten is een pluspunt.

Ook de tips om het Bolero Crowdfunding-platform verder te verbeteren, neemt Bolero Crowdfunding graag mee! Kan de waarschuwing dat beleggen in crowdlending risico’s inhoudt, sneller tevoorschijn komen? Kunnen er statistieken toegevoegd worden over het gemiddelde rendement of het aantal faillissementen? Ons team zal dit zeker bekijken!

Samengevat: crowdlending zit in de lift! Bolero Crowdfunding juicht toe dat mede dankzij dit artikel investeerders goed geïnformeerd aan crowdlending kunnen doen. Dank je wel voor dit educatieve artikel, Test Aankoop!

Bent u nog geen lid van Bolero Crowdfunding?
Sluit u dan gratis aan en blijf zo op de hoogte van de nieuwste investeringsopportuniteiten

Word nu lid van Bolero Crowdfunding!