Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Investeer mee in een Belgisch en biologisch chocoladebedrijf

Op-en-top Belgische, kwalitatieve, duurzame én biologische chocolade, daar staat Montserrat voor. Via een crowdlendingcampagne willen ze verder bouwen aan hun succesverhaal.

Willy, de zaakvoerder van Montserrat, begon in zijn jeugdjaren te experimenteren met chocolade in de garage van zijn ouders. Die garage werd al gauw te klein, want samen met zijn vrouw Martine stampte hij vervolgens een stevig bedrijf uit de grond dat heel wat aandacht trekt in binnen- en buitenland.

Het familiebedrijf is al meer dan30 jaar actief en onderscheidt zich van de rest door zich te focussen op biologische chocoladeproducten. Een trend die zij al vanaf het prille begin opmerkten en erg belangrijk vonden, waardoor ze nu een belangrijke speler zijn op de markt van biologische en duurzame chocolade.

Montserrat wil 300 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 3 jaar. In ruil krijgen investeerders een brutorendement van 5,5%. De terugbetaling van kapitaal en interest gebeurt jaarlijks.

Het opgehaalde bedrag wil Montserrat gebruiken om een aantal grote contracten in het buitenland af te sluiten. Dat groeiproces kost tijd en geld en om die periode te overbruggen heeft het bedrijf extra middelen nodig. De crowdlendingcampagne is een deel van het totale financieringsplaatje.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 2 500 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op donderdag 18 maart om 10.00 uur.

Ontdek hier de campagne