Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Azteq

RECLAME

Op dinsdag 16 augustus om 10 uur lanceert Bolero Crowdfunding de crowdfundingcampagne van Azteq.

De Limburgse zonnespecialist Azteq wil door de uitgifte van een obligatie 1 miljoen euro ophalen via Bolero Crowdfunding.

Recent kon Azteq een belangrijk contract sluiten met Engie om voor de brouwerij van Heineken in het Spaanse Sevilla een zonnethermische installatie te bouwen die jaarlijks tot 60% van de thermische energiebehoeften zal kunnen leveren.

Azteq is al gestart met de uitvoering van dit project en wil met het opgehaalde geld via crowdfunding dit project verder helpen te financieren. Deze extra buffer zal Azteq in staat stellen om dit project te realiseren zonder de reserves bestemd voor de verdere groei van de firma te moeten aanspreken.

Begin juli verscheen er nog een artikel in De Tijd over dit nieuwe project van Azteq.

In ruil voor hun belegging krijgen beleggers een bruto interest van 6,00%* (netto interest 4,20%) op een looptijd van 2 jaar. De terugbetaling van het kapitaal gebeurt op het einde van de looptijd, de interesten jaarlijks.

Investeren kan vanaf 100 euro
Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf dinsdag 16 augustus om 10u00.

Voor deze campagne wordt geen prospectus gepubliceerd, de informatienota kan hier geraadpleegd worden. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België 

Ontdek de crowdfundingcampagne van Azteq