Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Klea

Op donderdag 1 september om 10 uur lanceert Klea een crowdfundingcampagne op Bolero Crowdfunding. De onderneming wil door de uitgifte van een obligatie 275.000 euro ophalen.

Klea is een slim cloudplatform dat ontwikkeld is door de onderneming Legal Studio. Het is 's werelds eerste Legal Entity Management oplossing, bestaande uit een in-house ontwikkeld SaaS (Software as a Service) platform.

Klea helpt juridische organisaties en afdelingen om workflows en repetitief juridisch werk te digitaliseren. Het platform wordt al gebruikt door internationale bedrijven als Lotus Bakeries, Cofinimmo, Bpost, Clarios, Compusoft, Levi Strauss en Unified Post Group.

Het opgehaalde bedrag zal in de eerste plaats worden aangewend voor de snellere doorontwikkeling van AI (Artificial Intelligence) en automatisatieoplossingen binnen Klea en het aantrekken van specifieke sleutelprofielen.

In ruil voor hun belegging krijgen beleggers een bruto interest van 6,00%* (netto interest 4,20%) op een looptijd van 4 jaar. De terugbetaling van het kapitaal en de interesten zal maandelijks gebeuren.

Investeren kan vanaf 100 euro
Het maximum inschrijvingsbedrag is 2.500 euro.

Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf donderdag 1 septemberom 10u00.

Voor dit crowdfundingproject worden er geen prospectus en geen informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Ontdek de crowdfundingcampagne van Klea