Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van videobedrijf The Video Factory

The Video Factory BV is een videobedrijf, gespecialiseerd in live video en video on demand. Het bedrijf wil door de uitgifte van een obligatie 180.000 euro ophalen via Bolero Crowdfunding.

The Video Factory is, na een strategische herpositionering en rebranding in 2019, actief in de markt onder de naam Cmore en is uitgegroeid tot een speler die steeds meer het vertrouwen van corporate klanten weet te winnen. 

Na twee jaar pandemie stelden ze vast dat de wereld grondig veranderd is. Van thuis uit deelnemen aan events, informatiemomenten, opleidingssessies, ... het is een evidentie geworden. En organisatoren zien een zeer opmerkelijke stijging in het aantal deelnemers nu ze kiezen voor hybride formules.

En dat is de reden waarom Cmore kiest om een volgende stap te zetten. Met de crowdfundingcampagne van 180.000 euro wil The Video Factory de oprichting van de "Cmore Media Arena" mogelijk maken, een mediahub waarin videocontent, live video en hybride events centraal staan. Het is de eerste eventlocatie in België die gebouwd wordt vanuit een hybride insteek waarbij zowel de fysieke deelnemer als de virtuele deelnemer echt betrokken zijn. 

Wil je meer informatie over het bedrijf, de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdfundingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Investeren is mogelijk vanaf donderdag 9 juni vanaf 10u00.

Ontdek de campagne