Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van e-maprod, projectontwikkelaar in het hart van Brussel

Een nieuwe campagne op de planning van Bolero Crowdfunding: projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder en verkoper e-maprod wil 1,8 miljoen euro ophalen via crowdlending voor een nieuw project in Brussel.

E-maprod vertegenwoordigt de handelsnaam van alle projecten binnen de groep BBR BELGIQUE. Al sinds 2001 bouwt, verkoopt en beheert e-maprod vastgoedprojecten in en rond Brussel én Frankrijk. Het besteedt daarbij veel aandacht aan de omgeving van zijn projecten en de stadsplanning of ruimtelijke ordening die daarbij komt kijken.
E-maprod richt zich vooral op het hogere en duurdere segment van de residentiële vastgoedmarkt, waarbij het extra rekening houdt met duurzaamheid en afwerkingsgraad.

E-maprod gebruikt een interessante financieringsmix (een combinatie van eigen inbreng, een bankkrediet en de crowdlendingcampagne) die zal worden gebruikt voor een groot project in Brussel. BBR PLUS is de vennootschap (binnen de e-maprod groep) die het B27-project aan de Brugmannlaan 27 in Ukkel (Brussel) heeft verworven om daar een vastgoedproject te ontwikkelen, bestaande uit de transformatie van een kantoorgebouw tot 38 appartementen, een kantoorruimte op het gelijkvloers van 377 m² en 35 ondergrondse parkeerplaatsen. Van die kantoren wil e-maprod ook zélf gebruik maken.

Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan deze informatie teruginden op de website van Bolero Crowdfunding.

Belangrijk om weten is dat moedermaatschappij BBR Belgique zich borg stelt voor de terugbetaling van de obligaties in geval van wanbetaling door BBR PLUS, de emittent van dit crowdlendingproject.

Intekenen op de nieuwe crowdlendingcampagne is mogelijk op donderdag 8 juli, vanaf 10u00.

Ontdek de campagne op het Bolero Crowdfunding-platform