Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van GYPI

Op donderdag 30 juli om 10u lanceert GYPI een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. De onderneming GYPI is opgericht in 1992 en is tussenhandelaar en distributeur in consumentenelektronica van de grote “A”-merken. 

GYPI richt zich daarbij vooral op de Europese B2B-markt, maar de laatste jaren exporteren ze  ook naar andere regio’s en lanceerden ze een webshop voor B2C-klanten.

Via deze crowdfundingcampagne wil de onderneming 400.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 6,25%. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zijn voorzien op jaarbasis.

De onderneming wil het opgehaalde kapitaal voornamelijk gebruiken om nieuwe, grotere deals af te sluiten, maar ook om het online aanbod op hun website te vergroten. Na een sterke omzetgroei dankzij de nieuwe website verwacht het bedrijf dat  de huidige boost in e-commerce door de covid 19-crisis de verdere groei van GYPI alleen maar kan ondersteunen.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf donderdag 30 juli om 10u00.

Ontdek de crowdlendingcampagne van GYPI