Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van OBC BV, vastgoedontwikkelaar aan de kust

OBC BV, afkorting voor Ostend Building Caenen BV, lanceert volgende week een crowdlendingcampagne waarmee het bedrijf een stevig bedrag wil ophalen voor drie projecten aan de kust.

OBC BV is een toonaangevende speler in de bouw van appartementsgebouwenaan zee en staat bekend voor degelijke appartementen op een toplocatie, met oog voor de omgeving en een zuinig energieverbruik.  

OBC BV valt onder Groep Caenen. Geen onbekende bij Bolero Crowdfunding, want het bedrijf haalde in 2019 ook al geld op met verschillende geslaagde crowdlendingcampagnes op ons platform. De overkoepelende vennootschap beschikt over een grote naamsbekendheid en een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedsector.

 

Wij gaan met Bolero Crowdfunding in zee omdat het een erg professioneel platform is en in de markt het meest bekend. Bovendien werden in het verleden reeds succesvolle campagnes afgesloten met nevenbedrijven van onze groep Caenen.

 

Het opgehaalde bedrag wil OBC BV gebruiken voor de (verdere) bouw van drie appartementsgebouwen aan de Belgische kust. De campagne maakt deel uit van een financieringsmix, want het bedrijf maakt ook nog gebruik van traditionele bankkredieten en eigen middelen.

Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Intekenen in het project is mogelijk op donderdag 24 juni vanaf 10u00.

Ontdek de campagne van OBC BV