Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van webwinkel Belomax

Door de coronacrisis vond iedereen al dan niet noodgedwongen zijn weg naar de wereld van online shopping. Webshops kwamen als winnaars uit de bus. De nieuwe crowdlendingcampagne op het platform van Bolero Crowdfunding is die van Belomax, een webshop met roots in Temse die van vele markten thuis is. Het bedrijf wil 300 000 euro ophalen.

Belomax is een webshop die zich focust op huis, tuin en vrije tijd en een breed gamma aan producten aanbiedt. Het bedrijf is sinds 2009 actief en vooral bekend in België en Nederland. Naast een eigen webshop is Belomax ook partner van Bol.com, Amazon en andere bekende online platformen. Dankzij die samenwerkingen, maar ook het ruime aanbod, de snelle levering en hoge klanttevredenheid, kent Belomax al sinds zijn oprichting een mooie jaarlijkse groei.

Belomax wil verder uitbreiden en start daarom met de verdeling van een aantal een eigen merken onder de naam Brand Creators Belgium. Om die uitbreiding te financieren heeft het bedrijf een investeringsmix samengesteld. Het wil gebruik maken van een combinatie van een traditionele banklening, eigen inbreng en een crowdlendingcampagne via Bolero Crowdfunding.

Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

Investeren is mogelijk op donderdag 10 februari vanaf 10u00.

Ontdek de crowdlendingcampagne