Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het crowdlendingproject van CRM.Connect

Op dinsdag 20 juli om 10u lanceert CRM.Connect een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. CRM.Connect is een West-Vlaams familiebedrijf dat actief is in de autodistributie

De onderneming richt zich op twee domeinen: op de verkoop van wagens aan leasingbedrijven en overheden en op de uitbouw van hun softwareplatform. Met deze software kunnen hun klanten de wagenvloot zo duurzaam en ecologisch mogelijk organiseren en beheren. Deze combinatie van activiteiten is uniek in de markt.

Via deze crowdfundingcampagne wil de onderneming 1 miljoen euro ophalen door uitgifte van een obligatie. Wil je meer informatie over de looptijd, het rendement en de andere modaliteiten van deze crowdlendingcampagne? Je kan er hier alles over terugvinden.

De onderneming wil het opgehaalde kapitaal voornamelijk gebruiken om de komende jaren meer in te zetten op de vergroening van de mobiliteit. De vraag naar elektrische wagens is enorm groot en met deze extra middelen wil CRM.Connect het aanbod van elektrische wagens verder uitbreiden.

Intekenen in het project is mogelijk vanaf dinsdag 20 juli om 10u00.
 

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van CRM.Connect