Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het crowdlendingproject van Groep Caenen Capital Fund

Bolero Crowdfunding bereikt een nieuwe mijlpaal!

Met trots stellen we onze nieuwste campagne voor. Groep Caenen Capital Fund, een gevestigde waarde in de vastgoedmarkt, wenst via Bolero Crowdfunding een recordbedrag van 1.500.000 euro op te halen. Hiermee is Groep Caenen Capital Fund de eerste ondernemer die via ons platform een crowdlendingcampagne doet mits uitgifte van een informatienota.

Groep Caenen Capital Fund is een obligatiefonds, actief in de vastgoedmarkt, met als belangrijkste doelstelling het investeren in gronden waarvoor er een ’recht van opstal’ verleend wordt aan solvabele aannemers of projectontwikkelaars. Groep Caenen Capital Fund investeert eveneens in hotelvastgoed, verhuurd vastgoed (logistiek, kantoor en retail) en sinds kort ook in private equity.

De onderneming wil via ons platform een recordbedrag van 1.500.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. Wie mee investeert wordt beloond met een jaarlijksbrutorendement van 5 procent. De hoofdsom van de obligatielening zal aan het einde van de looptijd in één keer worden afgelost.

De aandeelhouders van Groep Caenen Capital Fund nv stellen zich garant voor de terugbetaling van de hoofdsom en de interesten bij de uitgifte van deze obligatielening.

Groep Caenen Capital Fund zal de opgehaalde fondsen gebruiken voor de verdere uitbreiding en diversificatie van de investeringsportefeuille. Ze zijn steeds op zoek naar opportuniteiten in België en Nederland.

De aandeelhouders van Groep Caenen Capital Fund nv stellen zich garant voor de terugbetaling van de hoofdsom en de interesten bij de uitgifte van deze obligatielening.

Investeren kan vanaf 500 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.
Bij de specificaties van de campagne kan u ook de informatienota raadplegen.
Investeren via het Bolero Crowdfunding-platform kan vanaf dinsdag 18 juni 2018 - 10u.

Ontdek de crowdlendingcampagne van Groep Caenen Capital Fund

Volg het webinar met de CEO van Group Caenen Capital Fund

Op maandag 17 juni om 20u kan u een webinar volgen met Gregory Caenen, CEO van Groep Caenen Capital Fund. Hierbij zal de CEO meer toelichting geven over de onderneming en de crowdlendingcampagne. Bovendien kan u ook live vragen stellen. Inschrijven voor het webinar kan via onderstaande knop.

Schrijf u in voor het webinar