Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek het derde crowdlendingproject van Groep Caenen Capital Fund

Op dinsdag 19 november om 10u lanceert Groep Caenen Capital Fund nv een nieuwe crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding-platform. 

Met hun eerste campagne in juni haalde de vastgoedgroep in minder dan 2 uur tijd het maximumbedrag van 1,5 miljoen euro op. Een paar maanden later, in september, haalde Caenen in een recordtempo van 16 minuten opnieuw 1,5 miljoen euro op! Na dat succes klopt de onderneming nu opnieuw aan bij de ‘crowd’ voor de financiering van enkele nieuwe opportuniteiten die zich op de markt aanbieden. 

Groep Caenen Capital Fund nv is een obligatiefonds met als belangrijkste doelstelling het investeren in gronden waarvoor er een ‘’recht van opstal’’ verleend wordt aan solvabele aannemers of projectontwikkelaars. Daarnaast investeert Groep Caenen Capital Fund nv in hotelvastgoed, verhuurd vastgoed (logistiek, kantoor en retail) en sinds kort in private equity.

Ze beschikken over een grote naamsbekendheid en een uitgebreid netwerk binnen de vastgoedsector, waardoor ze steeds de beste deals uit de eerste hand gepresenteerd krijgen. Hun uitgebreide klantenbestand situeert zich zowel in België als Nederland.

De onderneming wil via deze nieuwe crowdlendingcampagne minimum 1.500.000 euro en maximum 2.000.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar.
De emittent biedt u als investeerder een brutorendement van 5%. De hoofdsom van de obligatielening wordt aan het einde van de looptijd in één keer afgelost. Interesten worden jaarlijks uitbetaald.

De aandeelhouders van Groep Caenen Capital Fund nv stellen zich garant voor de terugbetaling van de hoofdsom en de interesten bij de uitgifte van deze obligatielening.

Investeren kan vanaf 500 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.
Bij de specificaties van de campagne kan u ook de informatienota raadplegen.

Intekenen op het project is mogelijk vanaf dinsdag 19 november om 10u.

 

Ontdek de derde crowdlendingcampagne van Groep Caenen Capital Fund >>