Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Win een toegangsticket voor Crowdday 2017

Op donderdag 19 oktober 2017 organiseert Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met Douw&Koren Crowdday 2017

Crowdfunding en ondernemen zijn één op één met elkaar verbonden. Zonder geweldige plannen van moedige ondernemers zou crowdfunding nooit zo gegroeid zijn. Met crowdfunding bouw jij samen met de crowd op een duurzame manier aan jouw plannen. Of je nu een geweldig idee hebt voor een innovatieve start-up of juist wil groeien met jouw onderneming. Op Crowdday 2017 verzamel je alle tools om aan de slag te gaan met jouw crowdfundingcampagne. Bezoek onder andere de sessie ‘Campagne aanpak’ ondernemers of volg tal van interessante workshops in verschillende categorieën zoals: Design and Tech, Fashion and Wearables of Duurzaamheid. 

Bekijk hier het programma.

 

Ook Bolero Crowdfunding is dit jaar terug aanwezig. Aan onze stand kan je terecht voor alle info over het Bolero Crowdfunding platform. Ook doorheen de dag kan u presentaties volgen van onze medewerkers.

Bovendien geven we 8 toeganstickets weg voor Crowdday 2017. Doe mee aan onderstaande wedstrijd en maak kans op een toegangsticket!

Succes!