Bolero Crowdfunding krijgt nieuw webadres

Bolero Crowdfunding krijgt nieuw webadres

www.bolero-crowdfunding.be wordt www.crowdfunding.bolero.be:

Veelgestelde vragen:

Voor KBC Bank en Bolero Crowdfunding is online veiligheid een prioriteit. Om de online veiligheid van de websites en platformen nog verder te verhogen, wordt de Bolero Crowdfunding-website voortaan onder het algemene Bolero-webdomein geplaatst. Concreet verandert de domeinnaam van Bolero Crowdfunding binnenkort van www.bolero-crowdfunding.be naar www.crowdfunding.bolero.be.

De nieuwe domeinnaam start vanaf zaterdag 28 augustus 2021.

Waarom verandert de domeinnaam van Bolero Crowdfunding?

Hackers proberen vaak om via de websites van financiële instellingen mensen op te lichten, zogenaamde phishing. KBC Bank wil met de aanpassing van de domeinnaam het voor hackers moeilijker maken. Sla de nieuwe Bolero Crowdfunding-website met de url eindigend op bolero.be op in je favorieten of typ het adres steeds manueel in.

Wat is de impact voor mij als lid of investeerder bij Bolero Crowdfunding?

Voorlopig verandert er niets voor jou, want de oude én de nieuwe naam blijven een hele tijd naast elkaar operationeel: www.bolero-crowdfunding.be én www.crowdfunding.bolero.be. Voeg de nieuwe domeinnaam alvast toe aan jouw favorieten.

Belangrijk om te weten is dat ook onze contactgegevens zijn aangepast.
Onze nieuwe e-mailadressen zijn al actief. Je kan ons contacteren voor algemene vragen via info@crowdfunding.bolero.be en voor administratieve vragen via administratie@crowdfunding.bolero.be.

Je contactpersoon bij Bolero Crowdfunding kunt u bereiken via zijn of haar gebruikelijke e-mailadres voornaam.achternaam@kbc.be.

Waarom krijg ik nu een verwittiging?

Omdat we alerte klanten willen geruststellen die de naamsverandering opmerken en zich afvragen of dat wel werkelijk hun vertrouwde Bolero Crowdfunding-platform is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken, als je merkt dat onze domeinnaam plots is aangepast naar www.crowdfunding.bolero.be.

Kan ik mijn bookmarks/favorieten en contactgegevens van Bolero Crowdfunding al aanpassen?

Vanaf zaterdag 28 augustus kan je best bookmarks of favorieten aanpassen naar de nieuwe domainnaam. De oude én de nieuwe domeinnaam blijven nog een hele tijd naast elkaar actief. Surf je naar de www.bolero-crowdfunding.be website, dan word je automatisch doorverwezen naar de crowdfunding.bolero.be -website.

In het najaar van 2021 wordt de www.crowdfunding.bolero.be -website primair.

Ook onze e-mails zijn vanaf dan afkomstig van het info@crowdfunding.bolero.be  of administratie@crowdfunding.bolero.be  -adres. Of info@mailing.crowdfunding.bolero.be.

 

Waar kan ik terecht voor vragen?

Contacteer gerust het team van Bolero Crowdfunding bij verdere vragen.
Dit kan via info@crowdfunding.bolero.be of via het algemeen nummer 02 429 00 32.