Ontdek het vernieuwde Bolero Crowdfunding binnen het Bolero-platform

We hebben de laatste maanden niet stilgezeten om ons Bolero Crowdfunding-platform stevig te herbouwen naar aanleiding van nieuwe Europese wetgeving rond crowdfunding. 

Het vernieuwde Bolero Crowdfunding-platform vind je terug in het Bolero-platform. Voortaan zal je dus enkel als Bolero-klant nog kunnen investeren in crowdfundingcampagnes. Het openen van een Bolero account is volledig gratis en kan je makkelijk in een paar stappen doen.  

Om te kunnen investeren heb je een persoonlijke rekening nodig bij Bolero. Met een gemeenschappelijke rekening of een rekening op een rechtspersoon is het niet mogelijk om te  investeren bij Bolero Crowdfunding.

Het onderbrengen van Bolero Crowdfunding onder het Bolero-platform biedt je tal van voordelen: 

Twee portefeuilles in één omgeving

Wil je investeren in een crowdfundingproject? Dan kan je direct via het Bolero-platform investeren in een crowdfundingcampagne. Via je Bolero Crowdfunding portefeuille kan je gemakkelijk een bedrag investeren in een crowdfundingcampagne naar jouw keuze. Je hoeft dus niet meer te werken via KBC Touch of bankoverschrijving, alles zal via je portefeuille op het Bolero-platform verlopen. Zo heb je een mooi overzicht van je investeringen in Bolero en in Bolero Crowdfunding. 

Heb je investeringen lopen bij Bolero Crowdfunding voor 15 november 2023, dan kan je die nog altijd raadplegen via de gebruikelijke Bolero Crowdfunding-website. 

Minder administratie en geen kosten als investeerder

Eens je klant bent van Bolero, hoef je enkel nog het specifieke Bolero Crowdfunding-contract tekenen (te vinden onder het menu “Bolero Crowdfunding” op het Bolero webplatform) en een kennistest af te leggen. Deze test blijft één jaar geldig. Ook het tweejaarlijks vernieuwen van de identiteitsgegevens is niet meer van toepassing. Als investeerder zal je nog steeds geen kosten betalen voor een investering in een crowdfundingcampagne. 

Sneller investeren

Voortaan kan je je makkelijker klaarzetten om in te tekenen op de crowdfundingcampagnes.
Je kan namelijk al op voorhand wat cash overzetten. Op het Bolero-platform werken we met een aparte portefeuille voor Bolero Crowdfunding. Je kan dus eerst cash overschrijven naar Bolero en vervolgens je Bolero Crowdfunding-portefeuille aanvullen. Zo kan je in enkele klikken direct investeren in een crowdfundingcampagne. Ook zal je tijdens het investeringsproces geen kennistest moeten afleggen of je persoonlijke gegevens moeten invullen. Dus het investeringsproces zal zo veel sneller verlopen en je weet onmiddellijk of je intekening geslaagd is. Volgens de nieuwe wetgeving heb je ook nog 4 dagen tijd om af te zien van je investering. 

Uitbetaling van interesten en kapitaal via het Bolero-platform

Je investeringen in Bolero Crowdfunding kan je perfect opvolgen via het Bolero-platform onder de aparte rubriek “Bolero Crowdfunding”. Zo kan je zien wanneer je een terugbetaling kan verwachten. Alle terugbetalingen zullen trouwens ook via het Bolero-platform verlopen, dus rechtstreeks via je Bolero Crowdfunding-portefeuille.

Eén aanspreekpunt

Bij vragen over Bolero Crowdfunding kan je direct terecht bij de Bolero Orderdesk. Onze collega’s van de Orderdesk kunnen je gemakkelijk helpen bij vragen over het investeringsproces van Bolero Crowdfunding binnen het Bolero-platform.  

 
In de Bolero Academy en in onze FAQ’s kan je veel informatie terugvinden over de werking van het platform. We raden aan om deze informatie door te nemen, zo verhoog je de slaagkansen bij het afleggen van de verplichte kennis- en ervaringstest.

Nog geen klant van Bolero? Maak nu je gratis Bolero account aan >>

Ben je al Bolero klant? Log dan hier in >>

Vragen?  

Aarzel niet ons te contacteren op 02 303 33 00. Onze collega’s staan elke werkdag van 8u30 tot 17 uur voor je klaar.  

 

Met vriendelijke groeten, 

Het Bolero Crowdfunding-team