Hoe een campagne opzetten met Bolero Crowdfunding?

Je bent op zoek naar financiering voor de realisatie van je verdere groeiplannen? Trek investeerders aan die geloven in jouw toekomstplannen dankzij Bolero Crowdfunding. 

Professioneel platform

Maak gebruik van het uiterst professionele Bolero Crowdfundingplatform voor financiële crowdfunding om jouw campagne op te zetten. Kom hieronder te weten hoe het werkt.

Jouw campagne op Bolero Crowdfunding?

Stap 1 – Jouw crowdfundingaanvraag indienen

Je dient jouw aanvraag in via een eenvoudig online formulier. Aan de hand van een aantal vragen krijg je de mogelijkheid om je project toe te lichten en onderneming voor te stellen. Je geeft onder meer aan hoeveel financiering je zoekt, welke producten en/of diensten je aanbiedt, wie jouw teamleden zijn… 

Dien jouw aanvraag nu in 

Stap 2 – Het Bolero Crowdfunding-team bekijkt jouw aanvraag

Crowdfundingaanvraag ingediend? Het Bolero Crowdfundingteam bekijkt of jouw onderneming klaar is voor een campagne op het platform. Het team houdt hierbij onder meer rekening met de volledige punten: 

  1. Uw onderneming is in België gevestigd. 

  1. De gewenste financiering bedraagt minimaal 150.000 euro en maximaal 5.000.000 euro. 

  1. Je hebt al een historiek van minimaal 2 jaar. 

  1. Het bedrijfsdoel van jouw onderneming is niet in strijd met de Belgische wetten en/of de goede zeden, noch met de ethische waarden van de KBC-groep. 

Een van onze teamleden neemt vervolgens met je contact op om je mee te delen of jouw aanvraag in aanmerking komt voor een campagne op het platform van Bolero Crowdfunding. Nadien moeten de nodige administratieve documenten ingevuld worden. 

Stap 3 – Aanvraag goedgekeurd? Start jouw Bolero Crowdfundingprogramma

Jouw aanvraag is goedgekeurd! Proficiat. Ga dan meteen aan de slag met het opzetten van jouw crowdfundingcampagne en bijbehorende pitch. Dat doe je via de handige en gebruiksvriendelijke aanvraagmodule van Bolero Crowdfunding. 

  • Handig 

Dankzij de handige module kan je de belangrijkste elementen uit jouw businessplan presenteren aan de hand van een aantrekkelijke pitch met grafieken en persoonlijk beeldmateriaal.   

  • Gebruiksvriendelijk 

Jij bepaalt waar en wanneer je aan jouw campagne werkt: je kan de module op geregelde tijdstippen afzetten en heropstarten wanneer het voor jou past, en de informatie die je tot dan hebt ingegeven, previewen, opnieuw bewerken, verder aanvullen… 

Stap 4: Campagne online? 

  • Ben je helemaal tevreden met het resultaat? 

Jij bepaalt wanneer je jouw campagne indient aan het Bolero Crowdfunding-team. Zodra het team jouw campagne-aanvraag ontvangt, wordt de informatie gereviewd. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht waarin een van de teamleden je informeert of jouw campagne klaar is voor online publicatie op het platform. 

  • Campagne goedgekeurd? 

In samenspraak met Bolero Crowdfunding kies je een lanceringsdatum van jouw crowdfundingcampagne.  

Eens de campagne live staat, start Bolero Crowdfunding ook met de communicatie naar alle leden van het platform.