Hoe een campagne opzetten met Bolero Crowdfunding?

U bent op zoek naar financiering voor de realisatie van uw verdere businessplan? Trek investeerders aan die mee in uw onderneming stappen dankzij Bolero Crowdfunding.

Professioneel platform

Maak gebruik van het uiterst professionele Bolero Crowdfundingplatform voor financiële crowdfunding om uw campagne op te zetten. Kom hieronder te weten hoe het werkt.

Uw campagne op Bolero Crowdfunding?

Bolero Crowdfunding maakt het u makkelijk: zowel natuurlijke als rechtspersonen krijgen de kans om hun project in de kijker te stellen via een gepersonaliseerde campagne op het platform.

Natuurlijke personen:

 • ouder dan 18 jaar
 • handelingsbekwaam
 • inwoner van België

Rechtspersonen:

 • organisaties, zoals vennootschappen, verenigingen…
 • met maatschappelijke zetel in België

Hoe beginnen met crowdfunden?

Stap 1 – Uw account aanmaken

Creëer eerst uw persoonlijke account en kies een unieke gebruikersnaam en wachtwoord. Vergeet niet om de algemene voorwaarden van Bolero Crowdfunding te aanvaarden! In deze instructievideo kan u zie hoe u een projectaanvraag kan indienen bij Bolero Crowdfunding.

Word nu gratis lid

Geniet de volgende voordelen

 • Krijg toegang tot een uiterst krachtig platform om uw project bekend te maken bij het belangrijkste netwerk van particuliere en professionele investeerders in België.
 • Geniet professionele ondersteuning van ons marketingteam om een succesvolle crowdfundingcampagne op te zetten.
 • Crowdfund tegen de scherpste voorwaarden op de Belgische markt!

Stap 2 – Uw crowdfundingaanvraag indienen

U dient uw aanvraag in via een eenvoudig online formulier. Aan de hand van een aantal vragen krijgt u de mogelijkheid om uw project toe te lichten en onderneming voor te stellen. U geeft onder meer aan welke financieringsvorm u zoekt, welke producten en/of diensten u aanbiedt, wie uw teamleden zijn…

Dien uw aanvraag nu in

Stap 3 – Het Bolero Crowdfundingteam bekijkt uw aanvraag

Crowdfundingaanvraag ingediend? Het Bolero Crowdfundingteam bekijkt of uw onderneming klaar is voor een campagne op het platform. Het team houdt hierbij onder meer rekening met de volledige punten:

 1. Uw onderneming is in België gevestigd.
 2. De gewenste financiering bedraagt maximaal 500.000 euro*.
 3. U bent op zoek naar financiering om een nieuwe business op te starten of om een nieuw product of een nieuwe dienst te introduceren.
 4. Het bedrijfsdoel van uw onderneming is niet in strijd met de Belgische wetten en/of de goede zeden, noch met de ethische waarden van de KBC-groep.

Een van de teamleden neemt vervolgens met u contact op om u mee te delen of uw aanvraag in aanmerking komt voor een campagne op het platform van Bolero Crowdfunding.

* Zonder informatienota kan u tot 500.000 euro ophalen. Met informatienota kan u maximum 5.000.000 euro ophalen.

Stap 4 – Aanvraag goedgekeurd? Start uw Bolero Crowdfundingcampagne

Uw aanvraag is goedgekeurd! Proficiat. Ga dan meteen aan de slag met het opzetten van uw crowdfundingcampagne en bijbehorende pitch. Dit doet u via de handige en gebruiksvriendelijke aanvraagmodule van Bolero Crowdfunding.

 • Handig

Dankzij de handige module kan u de belangrijkste elementen uit uw businessplan presenteren aan de hand van een aantrekkelijke pitch met grafieken en uw persoonlijk beeldmateriaal.  

 • Gebruiksvriendelijk

U bepaalt waar en wanneer u aan uw campagne werkt: u kan de module op geregelde tijdstippen afzetten en heropstarten wanneer het voor u past, en de informatie die u tot dan hebt ingediend previewen, opnieuw bewerken, verder aanvullen…

Stap 5: Campagne online?

 • Bent u helemaal tevreden met het resultaat?

U bepaalt wanneer u uw campagne indient aan het Bolero Crowdfundingteam. Zodra het team uw campagne-aanvraag ontvangt, wordt de informatie gescand. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een bericht waarin een van de teamleden u informeert of uw campagne klaar is voor online publicatie op het platform.

 • Campagne goedgekeurd?

Lanceer zelf uw campagne op het Bolero Crowdfundingplatform. Snel! U hebt zeven dagen de tijd…