Koop nu het boek 'Crowdfunding in België'

Crowdfunding in België

Crowdfunding... Een populaire term de dag van vandaag. Er verschijnt rond dit onderwerp dan ook wekelijks een inspirerend succesverhaal in de pers, op social media of op tv. Maar wat is crowdfunding nu net? Hoe kan dit zorgen voor de nodige zuurstof voor projecten, ideeën en mensen. Hoe maak je van jouw crowdfundingcampagne een succes? En vooral, hoe bouw je een gemeenschap van gepassioneerde supporters rond jouw project?

'Crowdfunding in België' geeft je in een heldere taal antwoorden op al deze vragen. Interessante feiten en recent cijfermateriaal worden afgewisseld met inspirerende voorbeelden en verhalen die je zullen prikkelen zelf jouw succesverhaal te schrijven.

Wil je meer weten over de kracht van crowdfunding, wil je je verdiepen in het Belgische crowdfundinglandschap, of wil je zelf aan de slag gaan en je geld ophalen bij de 'crowd'? Dan is het boek 'Crowdfunding in België' jouw perfecte partner.

Herbekijk hier het interview op Kanaal Z

Koop nu het boek 'Crowdfunding in België'

De auteurs van het boek zijn:

Bart Vanhaeren: CEO Bolero - Managing Director KBC Securities

Omar Mohout: Professor of Entrepreneurship, Antwerp Management School

Ellen Lemaire: Business Development Manager  -  Bolero Crowdfunding                 

Nodig één van de auteurs uit als spreker op jouw event. Koop 40 exemplaren aan voor de gasten op het event voor €1.000. Hiervan gaat €300 rechtstreeks naar een goed doel.

Meer info: Stuur een mail naar info@bolerocrowdfunding.be

In samenwerking met: