Nieuwigheden op Bolero Crowdfunding

Nieuwigheden op Bolero Crowdfunding

Sinds kort hebben we op onze website een paar aanpassingen gedaan om de gebruiksvriendelijkheid van ons platform te verbeteren. Hieronder kan u een overzicht terugvinden van de belangrijkste aanpassingen.

Vernieuwd overzicht van uw investeringen

Het overzicht van uw investeringsportefeuille is grondig vernieuwd. Zo kan u duidelijk zien hoeveel aandelen of obligaties u bezit van een onderneming.

Terugbetalingsagenda bij investeringen in obligaties

Heeft u investeringen in (achtergestelde) obligaties, dan kan u nu beter de terugbetalingen opvolgen. Zo weet u direct op welke datum u een terugbetaling kan verwachten. Eens de terugbetaling is uitgevoerd door de ondernemer zal hij dit via het platform aanduiden en ziet u een groen vinkje verschijnen.

Kalender

Onder uw profiel kan u een kalender terugvinden met een betalingsoverzicht. Zo kan u perfect zien wanneer u een uitbetaling kan ontvangen.

Aftelklok bij lancering nieuw project

Als we een nieuw project lanceren, maken we voortaan gebruik van een aftelklok. Zo heeft u de mogelijkheid om voor de lancering van de campagne de specificaties en de projectinfo door te nemen.

Risicoscore Dun&Bradstreet

Bij elk project dat we lanceren op Bolero Crowdfunding vermelden we ook een risicoscore. Deze risicoscore is afkomstig van een externe partij Dun&Bradstreet.  

Bij de specificaties van elk project kan u meer informatie te weten komen over de betreffende score van het project.

Als u verder nog opmerkingen of suggesties heeft over de vernieuwingen op ons platform kan u ons altijd contacteren via info@bolerocrowdfunding.be