Topic: 'Crowdlending: hoger rendement, hoger risico'

Als je op zoek bent naar wat extra rendement op je spaargeld, dan weet je ongetwijfeld al dat je dat tegenwoordig niet echt zal vinden op een klassieke spaarrekening. Heel veel particulieren gaan hun rendement daarom ergens anders zoeken en beleggen in andere financiële producten zoals bijvoorbeeld… crowdlending. De nieuwe vorm van obligaties!

Op het platform van Bolero Crowdfunding worden (achtergestelde) obligaties aangeboden door kmo’s en groeibedrijven. Particulieren kunnen op die obligatie intekenen en op die manier hun geld uitlenen aan de onderneming in ruil voor een hoger rendement. Aan obligaties zijn risico’s verbonden, en als er risico’s zijn aan obligaties, dan zijn die er dan ook voor crowdlending. 

In dit topic gaan we dieper in op de risico’s die je neemt als je belegt in obligaties of in een crowdlendingcampagne, op de manieren waarop Bolero Crowdfunding het risico voor zijn beleggers verkleint én hoe je als belegger zelf je risico kan verkleinen, in ruil voor dat hoger rendement.

Meer weten? Download dan ons gratis topic.