Ontdek de werking van ons platform

Ben je nieuw op het Bolero Crowdfunding-platform en wil je graag starten met investeren?
Of wil je een aanvraag indienen om een crowdlendingcampagne te op poten te zetten?
Bekijk dan zeker onderstaande video's en ontdek de werking van ons platform.
Veel kijkplezier!

  • 1) Hoe word je lid van Bolero Crowdfunding
  • 2) Hoe stel je als ondernemer een project aan ons voor?
  • 3) Hoe moet je investeren in een crowdlendingproject op ons platform?

Hoe word je lid van Bolero Crowdfunding?

Nog geen lid van Bolero Crowdfunding? In dit filmpje leggen we je stap voor stap uit hoe je dit in orde brengt. Als je op de hoogte wil blijven van aankomende crowdlendingcampagnes of interesse hebt om te investeren, maar ook als je een ondernemer bent en een project vrijblijvend aan ons wil voorstellen moet je lid zijn van ons platform. Het is gratis en je kan snel in orde maken. 

Vergeet niet om aan te geven dat je op de hoogte wil blijven, enkel dan krijg je de informatie over nieuwe campagnes ook per mail.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding


Hoe stel je als ondernemer een project aan ons voor?

Je bent een ondernemer en je wil investeren in de groei van je bedrijf. Daar begint het meestal mee. De volgende stap is het financieren van dat project. Misschien is crowdlending voor jouw bedrijf een goed alternatief of een goede aanvulling op het traditionele bankkrediet. 

Hoe stel je een project aan ons voor en hoe begin je aan een crowdlendingcampagne? Dat is een vraag die regelmatig bij ons binnenkomt. Hoe bereik je ons? Of wat moet je doen om in aanmerking te komen? Om aan die vragen tegemoet te komen maakten we een handig filmpje waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een project aan ons kan voorstellen.

Elke onderneming met groeiplannen kan bij ons gratis en vrijblijvend een projectvoorstel indienen. Dat begint op onze website waar je ons in een handig formulier alle info kan bezorgen. Nadien contacteren we je om feedback te geven.

Dien vrijblijvend een projectaanvraag in bij Bolero Crowdfunding


Hoe moet je investeren in een crowdlendingproject op ons platform?

Nieuwe investeerders vragen ons vaak hoe je tewerk moet gaan als je wil investeren in een campagne op ons platform. Omdat in een crowdlendingcampage het doelbedrag vaak erg snel is opgehaald, zit je maar beter goed voorbereid achter je computer. We zetten je graag op weg en leggen in dit filmpje stap voor stap het investeringsproces uit.


Nog vragen?

Neem dan contact op met het Bolero Crowdfunding-team via
info@bolerocrowdfunding.be of bel 02 429 00 32.