Maak kans op de titel "Belgium's most promising start-up" en win €10.000 cash en tal van andere prijzen !!

Het wordt intussen een traditie. Op zaterdag 22 oktober 2016 organiseren Bolero Crowdfunding, KBC Securities, KBC Start-it in samenwerking met oa. Deloitte, Unizo, Agentschap Ondernemen, iMinds, MIC en SBB, de 3de editie van de KBC SECURITIES ENTREPRENEURIAL SUMMIT in het KBC-gebouw te Leuven. Een event waar je als ondernemer niet op mag ontbreken!

Voor wie er vorig jaar niet bij was, geven we graag een overzicht…

Bekijk hier het sfeerverslag van vorig jaar.

“Van bierviltje tot beursgang”

Van een idee dat geschetst wordt op een bierviltje, over de zoektocht naar funding, tot een uitgebouwd succesvol bedrijf dat uiteindelijk naar de beurs gaat. Dat is de rode draad doorheen het event.

De bedoeling van het event is om investeerders in contact te brengen met startende ondernemers en hen te laten kennismaken met de boeiende leefwereld waarin actuele start-ups en startende ondernemers hun projecten op de rails proberen te krijgen. Ondernemers krijgen de kans om aan een groot investeerderspubliek hun project voor te stellen. En ‘groot’ mag je letterlijk nemen. Vorig jaar waren er 1.200 inschrijvingen. Zelfs VTM kwam toen een kijkje nemen.

Op het programma staan ook interessante lezingen over ondernemerschap en crowdfunding, getuigenissen van succesvolle bedrijfsleiders, etc. …  . Bovendien zal er net als vorig jaar een wedstrijd lopen waarbij de winnende ondernemer een waardevol prijzenpakket in de wacht sleept. Meer daarover later...

Win je gratis booth en pitch in de grote aula

Aangezien het aantal booths voor ondernemers op het event beperkt is, werd ervoor gekozen om de crowd voor een deel te laten beslissen welke ondernemers zeker een plaats krijgen op deze Entrepreneurial Summit. De ideale manier om je community op te bouwen of verder uit te breiden!
De leden van Bolero Crowdfunding zullen hun favoriete ondernemer naar de KBC Entrepreneurial Summit kunnen stemmen. De 5 ondernemers met het hoogste aantal stemmen worden sowieso geselecteerd voor een gratis booth/stand op het event. Bovendien krijgen zij een exclusief pitch-moment als finalist in de grote aula van het KBC-gebouw!  

Inschrijven is eenvoudig…

Alle ondernemers die wensen deel te nemen kunnen zich makkelijk inschrijven door een mailtje te sturen naar info@bolerocrowdfunding.be, getiteld “Deelname wedstrijd Entrepreneurial Summit” met volgende info:

  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • 1 veelzeggende foto over je bedrijf/project/product
  • een korte omschrijving van je bedrijf (mik op max. 20-30 woorden)
  • de link naar je website


Bolero Crowdfunding verzamelt vervolgens alle informatie op de wedstrijdpagina. Deze wordt vanaf woensdag 15 juni online gebracht. Hoe sneller je de informatie doorspeelt, hoe sneller jullie stemmen kunnen beginnen verzamelen. Op 21 september 2016 wordt de wedstrijdpagina afgesloten zodat we een aantal weken van tevoren weten wie zal deelnemen aan het event.

Op de summit zelf wordt door het aanwezige publiek “Belgium’s most promising start-up” verkozen. De 5 most promising start-ups vallen in de prijzen.

Goed om weten

Het is niet noodzakelijk om als deelnemer ook effectief een crowdfundingcampagne op te starten. Maar het is alvast een manier om je bedrijf voor te stellen aan potentiële investeerders en/of klanten, feedback van hen te krijgen, etc.


Wedstrijdreglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Bolero Crowdfunding – KBC Securities NV, Havenlaan 12, 1080 Brussel, hierna genoemd “de organisator”.

Ondernemers kunnen gratis deelnemen aan de wedstrijd en dit tot zolang de wedstrijd loopt. Alle leden van Bolero Crowdfunding kunnen maximaal 3 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 1 stem per ondernemer. Op 21 september 2016 om 18 uur wordt de wedstrijd afgesloten. De 5 ondernemers die bij het afsluiten van de wedstrijd de meeste stemmen hebben verzameld winnen een gratis stand alsook de mogelijkheid hun project te pitchen in de grote aula op de KBC Securities Entrepreneurial Summit in Leuven op zaterdag 22 oktober 2016. Er kunnen maximaal 5 winnaars genomineerd worden. In geval van ex aequo zal de organisator een additionele schiftingsvraag uitsturen aan de betrokkenen.

Elke rechtspersoon kan maximaal 1 lidmaatschap aanmaken op het platform van Bolero Crowdfunding. Door deel te nemen aan de wedstrijd verklaren de deelnemers zich onvoorwaardelijk akkoord met de bepalingen van dit reglement. De organisator behoudt zich het recht voor om stemmen nietig te verklaren indien zij van oordeel is dat niet volgens bovenvermeld wedstrijdreglement wordt gehandeld. De organisator behoudt zich het recht voor om een deelname van een ondernemer op elk moment stop te zetten. De organisator behoudt zich het recht voor de wedstrijd of de wedstrijdprijs geheel of gedeeltelijk te wijzigen, of te annuleren als onvoorziene omstandigheden dit rechtvaardigen. Noch de organisator, noch de door haar bij de wedstrijd betrokken derden, noch hun medewerkers of aangestelden kunnen hiervoor aansprakelijk worden gesteld. De organisator of de door haar bij de wedstrijd betrokken derden kunnen in geen enkel geval en op geen enkele juridische grondslag door een deelnemer aansprakelijk worden gesteld voor een geleden nadeel of schade van welke aard ook.

Op deze actie is het Belgisch recht van toepassing. Bij betwisting zijn de Belgische rechtbanken bevoegd.