Bolero Crowdfunding Blog

Blog

1ste crowdfundingcampagne van Buysse & Partners Smart Living al meteen een succesverhaal

De crowdfundingcampagne van Buysse & Partners Smart Living heeft met glans de finish gehaald! Dankzij de steun en het vertrouwen van particuliere investeerders heeft BPSL maar liefst 2 miljoen euro gehaald om haar vastgoedambities waar te maken.

Buysse & Partners is een investeringshuis met hoofdzetel in Antwerpen dat in 2008 door Frank Buysse werd opgericht. Met zijn 3 investeringsstrategieën – Smart Equity, Smart Assets en Smart Living – beheert het investeringshuis een indrukwekkend portfolio van wel honderden miljoenen euro’s.

Het is dan ook Buysse & Partners Smart Living die met deze crowdfundingcampagne 2 miljoen euro kon ophalen om enerzijds nieuwe gebouwen aan te kopen om daardoor de groei van de vastgoedportefeuille te bestendigen. En anderzijds om renovatiewerken uit te voeren om de bestaande gebouwen nog duurzamer te maken.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto interest van 7,35% en de obligatie in bulletvorm loopt 30 maanden.

We wensen Buysse & Partners Smart Living alvast veel succes met de geplande projecten!
 

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen.  Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Uw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt uw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.