Bolero Crowdfunding Blog

Blog

2019… So Far

2018 was voor Bolero Crowdfunding al een jaar van records. Het opgehaalde volume werd meer dan verdubbeld. De bedragen die opgehaald werden, waren ook groter. Daarnaast werd er voor de eerste keer gebruik gemaakt van de onafhankelijke risicoscore Dun & Bradstreet.
Kortom, 2018 was een fantastisch jaar.

Maar wat heeft 2019 tot zover gebracht?

Wel 2019 lijkt weer een jaar van records te worden.

Zo is er reeds 4.1 miljoen euro opgehaald via de crowd voor 8 verschillende projecten. Dit werd vertaald in 2.105 effectieve investeringen. Hiermee werd de kaap van 9 miljoen euro aan totaal geplaatst vermogen overschreden.

De projecten worden ook steeds sneller gevuld. Bij de campagne van de Groep Caenen Capital Fund werd in 1u45 1,5 miljoen euro opgehaald.
Vorige week werd zelf 350.000 euro opgehaald voor MDO Techniek in 20 minuten tijd!

Met meer dan 33.000 unieke leden blijft ook de ledenbasis verder groeien.

Investeerders die dit jaar in alle campagnes geïnvesteerd hebben, kunnen een gemiddeld brutorendement van 6,5% ophalen met rendementen tussen 5% en 7% en een looptijd die varieert tussen 2 jaar en 5 jaar. Ook nu is er weer een mooie verdeling tussen bedrijven die kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse aflossing en bedrijven die ervoor kiezen om de terugbetaling van het kapitaal volledig op het einde van de obligatie te leggen.

Samengevat: 2019 is op weg om weer een recordjaar te worden.

Wat brengt de tweede helft van 2019?

Concrete projecten kunnen we nog niet met naam benoemen, maar hou zeker onze website in het oog.

Op 16 november staan we samen met het Bolero Team op Finance Avenue. Houd zeker onze website in het oog voor meer informatie!

Daarnaast blijven we ons best doen om onze website maximaal te verbeteren, zodat zowel onze investeerders als onze ondernemers optimaal gebruik kunnen maken van ons platform.

Wil je als (potentiële) investeerder op de hoogte blijven van onze campagnes, of wil je als kmo weten of je beroep kunt doen op een crowdfunding campagne? Word dan snel lid van onze community en registreer je via onderstaande knop.

Word snel lid van Bolero Crowdfunding

Heb je vragen? Stuur je vraag door naar info@bolerocrowdfunding.be