Bolero Crowdfunding Blog

Blog

MDO Techniek II haalt 350.000 euro op in amper 20 minuten tijd!

De nieuwe obligatielening die MDO Techniek afgelopen week heeft uitgegeven, heeft 350.000 euro opgehaald dankzij 210 investeerders. Het maximum doelbedrag werd in amper 20 minuten opgehaald! Waarmee ons platform een nieuw persoonlijk record vestigde.

Na een eerste succesvolle campagne in 2018 waarbij 99.900 euro werd opgehaald, wou MDO Techniek opnieuw geld ophalen via crowdlending om verder te kunnen groeien.

De onderneming MDO Techniek is actief in demontage-montage-onderhoud en verhuizen van logistieke systemen zoals rekken om pallets op te plaatsen, platformen, automatisatie etc. Men verzorgt ook de inrichting van distributiecentra. Bekijk in dit filmpje de realisaties van MDO Techniek.

Via deze nieuwe crowdfundingcampagne heeft men 350.000 euro ophaald door de uitgifte van een obligatielening op 5 jaar. MDO Techniek biedt de investeerders een bruto rendement van 6,25 %. De terugbetaling van kapitaal alsook de betaling van interesten zullen op maandbasis gebeuren.

Met het opgehaalde bedrag wil MDO Techniek de overname van een bedrijf financieren en de activiteiten in Nederland verder ondersteunen. Daarnaast wil men ook een Franse vestiging opstarten.

Bent u nog geen lid van Bolero Crowdfunding? Sluit u dan gratis aan en blijf zo op de hoogte van de nieuwste investeringsopportuniteiten.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding >>