Bolero Crowdfunding Blog

Blog

4 redenen waarom je de KBC Securities Entrepreneurial Summit van 22 oktober niet mag missen

  1. Start-ups, start-ups, start-ups. De Belgische start-up community is innovatief, interessant en inspirerend. Omar Mohout, professor ondernemerschap aan de Antwerp Management School brengt het Belgische start-up landschap in kaart. Laat je creativiteit de vrije loop na een intrigerende babbel met een van onze 40 nieuwe ondernemers en stem je favoriete start-up naar de titel van “Belgium’s most promising start-up”.
  1. Kom meer te weten over de snel groeiende wereld van crowdfunding. Deel je ideeën met geroutineerde crowdfunders en sla een babbeltje met de ondernemers achter de projecten (ooit al eens het Hof ten Dormaal bier geproefd?)
  1. Zet je schrap voor straffe sprekers als Nico Van de Velde (Hotel Hungaria), Stefan Tournoy (Vente-Exclusive) en Hein Deprez (Greenyard Foods). Luister naar het verhaal van professionele risicokapitaalverschaffers. Martin De Prycker (Managing partner Qbic) en Frank Maene (Managing partner Volta Ventures) leggen u haarfijn uit waar u als investeerder aandacht aan moet schenken bij het investeren in start-ups.
  1. Jonge ondernemer? Breid je netwerk uit en heb een eerste babbel met crowdfunders en VC’s.

Schrijf u nu gratis in!