Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Azteq straalt na zijn succesvolle crowdfundingcampagne

De crowdfundingcampagne van Azteq heeft met glans de finish gehaald! Een peloton van investeerders belegden massaal in de Limburgse zonnespecialist en gaven het bedrijf een energieboost waardoor de kaap van 1 miljoen euro gehaald werd.

De Concentrated Solar Thermal (CST) technologie van Azteq maakt gebruik van parabolische spiegels die de zonnestraling concentreren op een brandlijn. In deze brandlijn loopt thermische olie door collectorbuizen. Deze hete olie (tot 400°C) wordt omgezet naar het thermische product dat de industrie nodig heeft ( stoom, thermische olie, hete lucht of water onder hoge druk). Zo streeft Azteq ernaar om een Europese revolutie in groene warmtetechnologieën op industriële schaal te ontketenen.

Via de crowdfundingcampagne kon Azteq opnieuw particuliere investeerders aanspreken en gaf het hen de kans om te investeren in deze Belgische onderneming. Met deze crowdfundingcampagne haalde Azteq 1 miljoen euro op die het als werkkapitaal wil inzetten voor nieuwe Belgische projecten voor grote industriële warmtegebruikers.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 7,41% en de obligatie in bulletvorm loopt 4 jaar.

We wensen Azteq alvast veel succes met zijn projecten!
 

>> Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

 

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.