Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Bio-distributeur Delibio haalt in enkele minuten 250.000 euro op via Bolero Crowdfunding

Deze ochtend haalde Delibio met succes 250.000 euro op via een crowdlendingcampagne. In slechts enkele minuten werd het doelbedrag verzameld. Delibio is een groothandel en distributeur van biologische verswaren. Ze verdelen hun producten naar verschillende biologische winkels, restaurants en/of andere groothandelaars en kennen al hun klanten bij naam en toenaam. Die persoonlijke aanpak vinden ze als familiebedrijf erg belangrijk, samen met de kwaliteit van hun biologische producten en de lokale Belgische producenten waarmee ze samenwerken.

De particuliere beleggers die in dit project investeerden krijgen een brutorendement van 6% met een terugbetaling van kapitaal en interest op maandbasis gedurende 5 jaar.

Delibio is een dynamische onderneming actief in België, Noord-Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg en kent een gemiddelde groei van meer dan 30% per jaar. Na de bouw van hun nieuw magazijn en kantoor hopen ze die groei vol te houden en zelfs te vergroten.

Meer informatie over het bedrijf en hun campagne kan je terugvinden op de website van Bolero Crowdfunding of op de website van Delibio (FR).

Succes, Delibio!

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding zodat je automatisch op de hoogte blijft van volgende investeringsopportuniteiten.

Word hier gratis lid van Bolero Crowdfunding