Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdlendingcampagne van Delibio, groothandel in biologische verswaren

Op 10 december om 10u lanceert Delibio een crowdlendingcampagne op het Bolero Crowdfunding platform. Delibio is een groothandel en distributeur van biologische verswaren. Ze verdelen hun producten naar verschillende biologische winkels, restaurants en/of andere groothandelaars en kennen al hun klanten bij naam en toenaam. Die persoonlijke aanpak vinden ze als familiebedrijf erg belangrijk.

Ook kwaliteit is voor het bedrijf van groot belang. Daarom selecteren ze zorgvuldig de biologische producten en lokale Belgische producenten waarmee ze samenwerken. Delibio is actief in België, maar richt zich ook op Noord-Frankrijk en het Groothertogdom Luxemburg. Dat alles maakt van hen een dynamische onderneming met een gemiddelde groei van meer dan 30% per jaar.

Het team achter het bedrijf, ondertussen goed voor 23 voltijdse werknemers, besliste nu dat het tijd is voor verdere uitbreiding. Delibio wil binnenkort een nieuw magazijn en kantoor bouwen, in totaal zo'n 3000m² extra ruimte.

Voor de financiering van dit project kijkt het bedrijf deels naar Bolero Crowdfunding. Met de crowdlendingcampagne wil Delibio 250.000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 5 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 6% met een terugbetaling van kapitaal en interest op maandbasis.

Meer informatie over het bedrijf en hun campagne kan je terugvinden op de website van Bolero Crowdfunding of op de website van Delibio (FR).

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximum inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Delibio