Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Bolero Crowdfunding blijft operationeel tijdens coronacrisis

De maatregelen die de regering heeft genomen in de strijd tegen het Coronavirus, hebben een impact op ons allemaal. Ook Bolero Crowdfunding ontsnapt er niet aan!
Zo werken wij met het ganse team van thuis en zijn al onze geplande evenementen in de komende weken uitgesteld tot nader bericht.

Als platform is digitaliteit ons echter niet vreemd! Alle afspraken met klanten en alle meetings gaan door via Skype telefonie. Zo kunnen we onze dagelijkse werking blijven garanderen.

Meer nog, dit biedt zelfs kansen. We kunnen nu van de gelegenheid gebruik maken om de digitale communicatiekanalen nog meer in te burgeren. Wie weet kunnen we nu een begin maken met het aantal fysieke verplaatsingen te verminderen en dat betekent op termijn een kleinere voetafdruk en een groenere wereld voor ons allemaal! Als dat niet mooi zou zijn!

Maar laat ons eerst samen deze coronacrisis het hoofd bieden en onze verantwoordelijkheid nemen, ieder op zijn eigen manier. 

Wij blijven op zoek naar mooie beleggingsopportuniteiten zoals u dat van ons gewend bent.
Hou daarom zeker onze website en blog in de gaten! Bij vragen kan u steeds contact met ons opnemen via info@bolero-crowdfunding.be of telefonisch via 02 429 00 32.

Tot slot willen we jullie allemaal een goede gezondheid, veel kracht en energie toewensen in deze uitdagende tijden!

Het Bolero Crowdfunding-team