Bolero Crowdfunding Blog

Blog

De crowdfundingcampagne van The Searchers NV werd een echte blockbuster!

De crowdfundingcampagne van The Searchers NV heeft zijn plekje op de rode loper verdiend! Een uitbundige cast van meer dan 400 investeerders belegden massaal in de Antwerpse filmdistributiespecialist waardoor de kaap van 700 000 euro in 1 shot werd gehaald.

Als toonaangevende filmdistributeur bezit The Searchers NV alle exclusieve rechten van zijn films in de Benelux en stippelt het de perfecte marketing- en releasestrategie binnen het bestaande nationale medialandschap voor elke film uit. Via de crowdfundingcampagne kon The Searchers NV particuliere investeerders aanspreken en gaf het hen de kans om te investeren in hun bedrijf. Met deze crowdfundingcampagne haalde The Searchers NV 700 000 euro op om het als werkkapitaal in te zetten en verder te kunnen groeien binnen de Benelux.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 8,9% en de obligatie loopt 5 jaar.

We wensen The Searchers NV alvast veel box-office successen toe met de volgende projecten!
 

Word lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten

 

Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.