Bolero Crowdfunding Blog

Blog

DeltaBlue haalt 301.500 euro op in amper 2 uur tijd!

De obligatielening die DeltaBlue recent heeft uitgegeven, heeft 301.500 euro opgehaald dankzij 189 investeerders. Het maximum doelbedrag werd in amper 2uur opgehaald! Waarmee ons platform een nieuw persoonlijk record vestigde.

Het bedrijf werd in 2015 opgericht en levert sindsdien innovatieve cloud oplossingen voor digitale agentschappen. Het afgelopen jaar kenden ze een forse groei, waardoor er nood was aan nieuwe middelen om de volgende stappen te zetten. Zoals de commerciële structuur professionaliseren en zich voorbereiden op internationale expansie.

Om deze nieuwe middelen te verkrijgen deed DeltaBlue beroep op ons crowdfundingplatform. Na overleg met de KBC relatiebeheerder werd er gekozen voor de formule van Crowdlending en werd er een obligatielening uitgegeven van 300.000 euro. Dit was enorm succesvol, aangezien deze werd opgevuld in een recordtempo van twee uur.

De CFO van DeltaBlue, Pieter Hayen, is een tevreden man. Hij was erg tevreden over de gekozen formule en de professionele samenwerking met KBC en Bolero Crowdfunding. En kijkt ernaar uit de volgende stappen te zetten in hun groeitraject.  

Bent u nog geen lid van Bolero Crowdfunding? Sluit u dan gratis aan en blijf zo op de hoogte van de nieuwste investeringsopportuniteiten.

Word nu gratis lid van Bolero Crowdfunding >>