Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Nieuwe crowdlendingcampagne voor Doccle op Bolero Crowdfunding

Vandaag gaat een kersverse campagne live op het Bolero Crowdfundingplatform: Doccle wil 300.000 euro ophalen via crowdlending. Mee-investeren is mogelijk vanaf 17u.

Geïnteresseerd? Op het Bolero Crowdfundingplatform kan je nu alle informatie terugvinden. Lid worden van Bolero Crowdfunding is nog steeds gratis. Doe het vandaag nog, zo bent u steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuws is.

Doccle klinkt u bekend in de oren, maar een opfrissing is welkom? Doccle heeft een innovatief en gepatenteerd technologieplatform ontwikkeld voor bedrijven die documenten (facturen, loonstaten, contracten, verzekeringsdocumenten, afrekeningen, enz...) naar eindklanten sturen. Dit platform maakt het voor deze bedrijven heel wat goedkoper dan de traditionele papieren administratieve interactie met klanten.

Via deze crowdlendingcampagne wil de onderneming minimum 300.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatie op 5 jaar. De investeerder wordt beloond met een brutorendement van 6%. CEO Bram Lerouge verwoordt het in hun persbericht als volgt: “Met het opgehaalde kapitaal wil Doccle volop inzetten op verdere groei en investeren in een nieuwe mobiele applicatie en meer functionaliteiten. Daarnaast willen we de Belgen de kans geven een graantje mee te pikken van het succes van Doccle.” In De Standaard verscheen hierover vandaag al een klein artikel. Wij verduidelijken via deze weg graag dat Doccle gewone obligaties uitgeeft, geen achtergestelde zoals de journalist zich in het artikel afvraagt.

Wens je het fijne te weten te komen over crowdlending? Wil je weten hoe crowdlending het spreidingsniveau van ook jouw beleggersportefeuille kan boosten? Download hier dan zeker jouw gratis exemplaar van het e-book ‘Succesvol beleggen in crowdlending: 7 tips van topbelegger Peter Lynch’.

Ontdek hier de crowdlendingcampagne van Doccle