Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Lees waarom Fried Vancraen African Drive oprichtte

Ook gelezen in De Tijd van 't weekend? Fried Vancraen, oprichter Materialise én African Drive, kadert in een uitvoerig interview zijn motivatie om mensen te helpen waar dat het meest nodig is. Lees even met ons mee: 

Vancraen wil graag nog meer doen. Voor meer mensen ook. Vandaag bedient Materialise met onder meer hypercomplexe operaties, luxeauto’s en dure brillen vooral high-endklanten in een niche. ‘Maar we willen ook kunnen bijdragen voor mensen die het heel erg nodig hebben’, zegt Vancraen. Het motiveerde hem om African Drive te lanceren, de door crowdfunding gefinancierde start-up van een busmaatschappij in Benin. ‘Onlangs kregen we een prijs voor het innovatiefste West-Afrikaanse transportbedrijf. Opnieuw: toegevoegde waarde. Ik heb veel projecten opgestart voor Materialise, er zijn er weinig die zo snel rendabel zijn geworden als African Drive.’ (Bron: De Tijd, zaterdag 1 december 2018)

Dankzij 206 investeerders haalde African Drive al de minimum gewenste financiering op van 330.000 euro. Investeert u graag nog mee in dit succesvol crowdledingproject? Dat kan! Deze obligatielening gaat door tot 500.000 euro. 
Bekijk hier alle informatie over het crowdlendingproject van African Drive. Uw hulp maakt het verschil!

Lees hier het volledige interview met Fried Vancraen, oprichter African Drive