Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Eerste terugbetaling via het nieuwe Bolero Crowdfunding-platform

In een ongekend tempo haalde Buysse & Partners midden november 2023 maar liefst 2 miljoen euro op via Bolero Crowdfunding. Deze mijlpaal markeerde alvast het debuut van ons vernieuwd crowdfundingplatform onder het Bolero-platform.

Het investerings- en terugbetalingsproces is volledig getransformeerd en verloopt nu naadloos binnen het Bolero-platform.

Deze week vond via het vernieuwde platform de allereerste terugbetaling, zijnde de eerste driemaandelijkse rentebetaling van Buysse & Partners, plaats. Met een duidelijke weergave van terugbetalingen in de investeerdersportefeuille, kunnen investeerders eenvoudig hun betalingen volgen en de details van de campagne opnieuw bekijken. Daar alle investeringen en terugbetalingen via de Bolero Crowdfunding portefeuille verlopen, hoeft de investeerder geen rekening meer te houden met de verwerktijd van een overschrijving.

Voor ondernemers is de terugbetalingsprocedure eveneens vereenvoudigd.  Mits er voldoende liquide middelen beschikbaar zijn in hun Bolero Crowdfunding-portefeuille worden alle terugbetalingen via het vernieuwde platform automatisch verwerkt. Dit zorgt voor de ondernemers voor een meer gebruiksvriendelijke ervaring.

Log in of word klant op het Bolero-plaftorm en onderteken het Bolero Crowdfunding-contract om op de hoogte te blijven van innovatieve projecten en nieuwe crowdfundingcampagnes van Bolero Crowdfunding.