Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Filmpje: Hoe stel je als ondernemer een project aan ons voor?

Je bent een ondernemer en je wil investeren in de groei van je bedrijf. Daar begint het meestal mee. De volgende stap is het financieren van dat project. Misschien is crowdlending voor jouw bedrijf een goed alternatief of een goede aanvulling op het traditionele bankkrediet. 

Hoe stel je een project aan ons voor en hoe begin je aan een crowdlendingcampagne? Dat is een vraag die regelmatig bij ons binnenkomt. Hoe bereik je ons? Of wat moet je doen om in aanmerking te komen? Om aan die vragen tegemoet te komen maakten we een handig filmpje waarin we stap voor stap uitleggen hoe je een project aan ons kan voorstellen.

Elke onderneming met groeiplannen kan bij ons gratis en vrijblijvend een projectvoorstel indienen. Dat begint op onze website waar je ons in een handig formulier alle info over je bedrijf, je team en je project kan bezorgen. Nadien contacteren we je om feedback te geven.

Heb je graag meer informatie, bekijk dan zeker ons gratis e-book. Hierin vind je alle info terug over crowdlendingcampagnes en hoe het voor jouw bedrijf een meerwaarde kan betekenen. Je kan het hier downloaden.

Word alvast lid van Bolero Crowdfunding