Bolero Crowdfunding Blog

Blog

GES Invest wil 500.000 euro ophalen met een crowdlendingcampagne

Op dinsdag 16 februari lanceert GES Invest een crowdlendingcampagne. Met die campagne wil het bedrijf de afwerking van een nieuw vastgoedproject financieren. GES is een relatief klein bedrijf met veel groeipotentieel dat bij de bouw van zijn projecten vooral veel belang hecht aan energiezuinigheid en duurzaamheid. Het bedrijf richt zich zowel op eengezinswoningen als groepsbouw en appartementsgebouwen.

Met de crowdlendingcampagne wil GES Invest 500.000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 2 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 5%. De terugbetaling van kapitaal zal gebeuren in bulletvorm. Dat wil zeggen: een volledige terugbetaling op het einde van de looptijd. Interest krijg je wel jaarlijks uitbetaald.

GES Invest maakt gebruik van een financieringsmix en combineert dus een traditionele banklening met crowdlending. Het totale opgehaalde bedrag gebruikt het bedrijf voor de afwerking van een appartementsgebouw met 19 appartementen dat al deels verkocht is, in Steendorp bij Temse.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 5.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op dinsdag 16 februari om 10.00 uur.

Ontdek hier de campagne van GES Invest