Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Habitat + Concept wil 680 000 euro ophalen via crowdlending

Habitat + Concept werd opgericht in 2002 en sindsdien groeide het bedrijf uit tot een grote speler op de Luxemburgse vastgoedmarkt. Op hun palmares? 18 jaar ervaring, 800 appartementen en een sterke groei van het bedrijf. Die koers willen ze aanhouden en daarvoor doen ze nu een beroep op crowdlending.

Vooral de laatste 4 jaar zette Habitat + Concept een stevige groei neer en ging hun bouwsnelheid omhoog: het bedrijf bouwde maar liefst 400 appartementen, de helft van hun volledige portfolio.

Elk project is uniek en dus start Habitat + Concept telkens van een blanco vel papier en een grondige studie. Het bedrijf streeft zo naar een specifieke aanpak voor elk gebouw of appartement dat het bouwt. Zo ook voor hun nieuwste project, 'La résidence l’Orphee’ in Libramont. Een uitzonderlijk, prestigieus en groot project waarvoor Habitat + qua financiering deels een beroep doet op crowdlending.

Met de crowdlendingcampagne wil Habitat + Concept 680 000 euro ophalen door de uitgifte van een obligatie op 4 jaar. In ruil krijg je als investeerder een brutorendement van 6,25%. De terugbetaling van kapitaal gebeurt in bulletvorm. Dat wil zeggen: een volledige terugbetaling op het einde van de looptijd. Interest krijg je wel jaarlijks uitbetaald.

Investeren kan vanaf 100 euro. Het maximale inschrijvingsbedrag is 25.000 euro.

Intekenen op het project is mogelijk op donderdag 25 februari om 14.00 uur.

Ontdek nu de campagne van Habitat + Concept