Bolero Crowdfunding Blog

Blog

In een paar minuten 680 000 euro opgehaald voor Habitat + Concept

Alweer een succesvolle crowdlendingcampagne op het platform van Bolero Crowdfunding: Habitat + Concept haalde 680 000 euro op voor de financiering van een nieuw en prestigieus vastgoedproject in Libramont, in de provincie Luxemburg.

Investeerders krijgen een brutorendement van 6,25% en de terugbetaling van het kapitaal is voorzien op het einde van de looptijd, na 4 jaar.

De laatste jaren groeide Habitat + Concept uit tot een grote speler op de Luxemburgse vastgoedmarkt. Ze bouwden sinds hun oprichting in 2002 meer dan 800 appartementen en zijn van plan die koers aan te houden én verder te groeien.

Habitat + Concept liet ons weten dat het opzetten van de crowdlendincampagne voor zijn team een leerijk proces was. Een ervaring die ze meenemen naar de toekomst en een kans om op een andere manier over het bedrijf na te denken.

 

De weg naar de crowdlendingcampagne was niet altijd makkelijk, maar we hebben er enorm veel uit geleerd! We zijn het niet gewoon om onszelf te ‘verkopen’ en een marketingcampagne op poten te zetten. Normaal besteden we dit uit, maar deze keer gingen we er zelf mee aan de slag en dat was enorm leerrijk voor het team. We dachten na over onderwerpen waar we ons normaalgezien niet dagelijks op focussen. Een geweldige kans!

 

Veel succes, Habitat + Concept!

Graag als eerste alle info over een volgende campagne in je mailbox?