Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Hoe jouw investeringen bij Bolero Crowdfunding verder opvolgen?

Crowdlending zit in de lift! Onze projecten worden alsmaar sneller ingevuld en onze community groeit elke dag. Ons Bolero Crowdfundingplatform telt momenteel al 40.000 leden.

We hebben de laatste tijd heel wat nieuwe leden mogen verwelkomen op ons platform en die willen we graag een woordje uitleg geven over hoe je de terugbetaling van obligatielening kan opvolgen.

Zeker als je voor de eerste keer geïnvesteerd hebt kan het nuttig zijn om dit blogbericht te lezen.

Waar kan je jouw obligaties terugvinden? Wanneer kan je een terugbetaling verwachten? En hoeveel zal die bedragen? Deze info vind je allemaal terug op ons platform!

Het overzicht van jouw investeringsportefeuille kan je terugvinden onder jouw persoonlijk profiel op onze website www.bolero-crowdfunding.be.

Wanneer je als investeerder ingelogd bent en rechts bovenaan klikt op je gebruikersnaam dan kan je in het uitklapvenster ‘mijn investeringen’ selecteren. Hier zie je dan het overzicht van de investeringen waarop je hebt ingetekend.

Investeringsovereenkomst en aflossingstabel

Ga je met de schuifbalk helemaal naar rechts dan vind je er ook de aflossingstabel en het investeringscontract terug. Je kan beide documenten bekijken en downloaden.

Belangrijk om te weten is dat het investeringscontract slechts beschikbaar is op het moment dat de campagne definitief is afgesloten en de emissiedatum gekend is. Dat is doorgaans enkele weken na de lanceringsdatum van de campagne.

Ook de aflossingstabel vraagt soms een woordje extra uitleg. De totale intresten worden steeds gelijk verdeeld over het aantal terugbetalingen. Dit systeem verschilt lichtjes van de klassieke vormen van aflossingstabel en vergemakkelijkt de terugbetaling voor de ondernemers. De terugbetaling blijft zo immers gelijk voor de ganse looptijd.

Eens de terugbetaling is uitgevoerd door de ondernemer zal hij dit via het platform aanduiden en dan zal je een groen vinkje zien verschijnen naast de terugbetaling.

Kalender

Onder je persoonlijk profiel kan je een kalender terugvinden met een betalingsoverzicht.
Zo kan je perfect zien wanneer je een terugbetaling kan ontvangen in de toekomst.

 

Nog geen lid van Bolero Crowdfunding?

 

Word dan nu snel gratis lid en mis geen investeringsopportuniteit!