Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Lawcloud verzilverde net zijn upgrade en haalde 300 000 euro op!

De crowdfundingcampagne van Lawcloud heeft met glans zijn update voltooid!

Lawcloud’s software is het hart van een ecosysteem dat (Legal) Tech integreert, verbindt en dus voor heel wat efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid zorgt. Ieder advocatenkantoor kent zijn eigen processen en het is de taak van Lawcloud om als ‘Legal engineers’, dankzij uitgebreide analyses, de beste werkmethodes te vinden en alle processen op maat van de klant te ontwikkelen en optimaliseren. Zo fungeert deze software als een all-in-one remote workplace waarmee de advocaat presteert, registreert en factureert. Lawcloud is een webapp waarvan alle (gepersonaliseerde) features 24/7 beschikbaar zijn zowel thuis als op kantoor, op de rechtbank en onderweg.

Via deze crowdfundingcampagne kon Legal Tech softwareproducent Lawcloud particuliere investeerders aanspreken en gaf hen de kans om te investeren in deze Belgische onderneming. Met de opgehaalde gelden wil Lawcloud investeren in development, sales en marketing zodat ze met hun uniek softwarepakket ook marktaandeel in het buitenland kunnen opbouwen.

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto intrest van 8,82% en de obligatie loopt 5 jaar.

We wensen Lawcloud alvast veel succes met zijn projecten!
 

Word nu lid van Bolero Crowdfunding en blijf op de hoogte van nieuwe crowdfundingprojecten.

 

Voor dit crowdfundingproject wordt er geen prospectus noch een informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.