Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Strouwi

RECLAME

Op maandag 8 mei om 10 uur wil Strouwi, via een uitgifte van een obligatie, 200 000 euro ophalen. Het softwarebedrijf wil zichzelf zo naar een hoger niveau tillen en meer groei realiseren. Strouwi, een ERP-softwareproducent dat in 2019 werd opgericht, biedt vooral softwareconsultancy aan. Daarnaast treedt Strouwi op als specialist voor de ontwikkeling van digitale oplossingen op maat en helpt het bedrijven bij hun digitale noden.

Digital first

Digitalisering is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Het ondersteunt en bevordert de verdere innovatie en ontwikkeling bij bedrijven en beïnvloedt daardoor onrechtstreeks ook de meerwaarde van een land.

 

“Of het nu gaat om ‘Buildbase’ of onze ‘op maat gemaakte softwareoplossingen’, ons doel is om onze klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

 

Hoewel de aandacht voor digitalisering in Europa de laatste jaren enorm  is toegenomen, ligt er nog veel innovatiepotentieel bij bedrijven. Enterprise Resource Planning (ERP) software maakt verregaande automatisering mogelijk waardoor bedrijven efficiënter en foutloos kunnen werken. De ondernemer beheert daarbij alle workflows via één platform en niet via standalone oplossingen of applicaties van verschillende leveranciers. Zowel grote ondernemingen als kleine kmo’s hebben baat bij een softwarepakket dat alle logistieke, administratieve en financiële bedrijfsprocessen centraliseert en stroomlijnt. En daarom heeft Strouwi het softwarepakket ‘Buildbase’ ontworpen om bedrijven daarbij te ondersteunen.

Wat krijgt de investeerder?

Met deze crowdfundingcampagne wil Strouwi 200 000 euro ophalen om te investeren in marketing, nieuwe medewerkers en nieuw materiaal. In ruil voor hun belegging in deze obligatie in bulletvorm van 3 jaar, krijgen investeerders een bruto interest van 8,75%* (netto interest 6,13%).

De terugbetaling van het kapitaal gebeurt dus op het einde van de looptijd, terwijl de betaling van de interest jaarlijks zal gebeuren. Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf maandag 8 mei om 10 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren,het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 2 500 euro.

 

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Strouwi

 

Voor dit crowdfundingproject wordt er geen prospectus noch een informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.