Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Nieuwe obligatielening voor Abbie & Rose

Graag stellen we u de nieuwe crowdfundingcampagne van Abbie & Rose voor.
Abbie & Rose is gespecialiseerd in casual hemden voor mannen. Ze bieden collecties aan met een sterke persoonlijkheid en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding die in beperkte uitgave geproduceerd worden.

Sinds de lancering in 2012 zijn er al meer dan 50.000 hemden verkocht van het merk. Voor het jaar 2017 heeft het merk als doel om 18.000 hemden te verkopen, zijnde een groei van 30% ten opzichte van het jaar voordien.

Via een crowdfundingcampagne wil men minimum 90.000 euro ophalen door uitgifte van een obligatielening op 4 jaar. Als investeerder wordt u beloond met een rendement van 6 procent.

Met het opgehaalde bedrag wil Abbie & Rose de verdere groei financieren.
Hierbij wil men een nieuw commercieel profiel aanwerven en ook de online marketing optimaliseren. Daarnaast gaat ook een deel van het opgehaalde bedrag naar onderzoek en productontwikkeling.

Bekijk de financiële informatie hieronder. Investeren kan vanaf 100 euro.

NIEUW: Vanaf heden betalen KBC Touch/CBC Touch gebruikers geen transactiekosten!

Ga naar de crowdfundingcampagne van Abbie & Rose

Financiële productinformatie

Een obligatie is een beleggingsinstrument dat wordt uitgegeven door een onderneming. De emittent verbindt er zich toe om het oorspronkelijk belegde bedrag terug te betalen op het einde van een vooraf bepaalde looptijd, en volgens een vooraf afgesproken periodiciteit rente uit te keren. De obligatie is dus een vorm van lening. 
Obligaties naar Belgisch recht

BMC Rose (de 'emittent'), een Bvba met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht.
Minimum inschrijvingsbedrag: 100 euro
Maximum inschrijvingsbedrag: 5.000 euro

Belangrijke risico's: Investeren in obligaties van start-ups en groeibedrijven is zeer risicovol. Zo loopt de belegger het risico om het belegde bedrag en de rente volledig te verliezen bij een faillissement. Bovendien zijn de obligaties uiterst illiquide. Voor een overzicht van de risico’s verbonden aan beleggingen in obligaties download deCrowdfunding Brochure.

Vergoeding: De vergoeding voor de klant (zowel bruto als netto op jaarbasis na aftrek van kosten en belastingen van toepassing op een gemiddelde natuurlijke persoon in België), indien mogelijk voorgesteld in de vorm van actuariële rendementen. 6% op jaarbasis of 4,2% na afhouding van roerende voorheffing (momenteel 30%; bedragen van toepassing op een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België).

Looptijd: De looptijd van de obligatie is 48 maanden.

De emittent, noch de obligaties hebben een kredietrating. De obligaties noteren niet op een beurs.
Bijgevolg zijn de obligaties uiterst illiquide en valt de marktwaarde moeilijk te bepalen.

Kosten: De investeerder betaalt geen kosten bij een betaling via bankoverschrijving, KBC Touch of CBC Touch.
Kiest de investeerder voor een andere betaalmethode, bijvoorbeeld kredietkaarten, wordt er een toeslag van 1.9% aangerekend door de aanbieder van de betalingsdiensten. Verder zijn er geen andere kosten, geen bewaarloon, geen lidmaatschapsgelden,... .

Alvorens te investeren: lees aandachtig de algemene voorwaarden, de crowdfundingbrochure en de investeringsovereenkomst.
Er is geen prospectus, informatiefiche of essentiële beleggersinformatie beschikbaar.
Bij klachten kunt u zich wenden tot administratie@bolero-crowdfunding.be (+32 2 429.00.32 en/of ombudsman@ombudsfin.be)