Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Artisan du Temps

RECLAME
Artisan du Temps, een Brusselse onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop en reparatie van verzamelhorloges, lanceert op donderdag 18 april 2024 om 12.00 uur een boeiende crowdfundingcampagne op het Bolero-platform. Dit is een unieke kans voor Artisan du Temps om, dankzij de uitgifte van een obligatie, maximaal 300 000 euro op te halen om verder te kunnen groeien.

Dankzij zijn uitgebreide expertise kan Artisan du Temps op alle levenscycli van een horloge (aankoop, herstellingen en verkoop) tussenkomen. Als het gaat om reparaties, heeft Artisan du Temps een atelier waar verschillende horlogemakers samenwerken om de horloges met de juiste apparatuur correct te repareren. Deze expertise op het gebied van horlogemakers is een enorm pluspunt.

Het grote voordeel van Artisan du Temps is dat ze echte horlogemakers zijn, en niet alleen verkopers. Het zijn ambachtslieden die weten hoe ze de mechanische onderdelen in kostbare uurwerken moeten repareren.

Met het opgehaalde bedrag wil de onderneming een tweede winkel, in het hart van de Brusselse Zavel openen. Daarnaast wil Artisan du Temps ook zijn expertise vergroten door hun atelier te laten goedkeuren en erkennen door andere grote horlogemakers.

Wat krijgt de investeerder?

In ruil voor hun belegging in deze obligatie van 48 maanden, krijgen beleggers een bruto-intrest van 9,80%* (netto-intrest 6,86%). De intrest en het kapitaal worden maandelijks terugbetaald. 

Investeren in deze nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf donderdag 18 april om 12.00 uur.
Je kan vanaf 100 euro investeren, het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 2 500 euro.

Ontdek de crowdfundingcampagne van Artisan du Temps

*Op de bruto-intrest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen. Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Jouw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt jouw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.