Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Crowdfundingcampagne van e-RS meteen voor de volle 100% opgeladen!

De crowdfundingcampagne van e-RS was aan het snelladen en is voor de volle 100% opgeladen waardoor e-RS het doelbedrag van 1 000 000 euro wisten te verzilveren! Dankzij de ongelofelijke steun en het vertrouwen van 627 particuliere investeerders en ambassadeurs kan e-RS met vertrouwen haar passie verder uitdragen.  

Investeerders die in deze crowdfundingcampagne investeerden, krijgen een bruto-intrest van 9,47% en de obligatie loopt 48 maanden. Deze investeerders hebben laten zien dat zij de visie en passie van e-RS delen en ondersteunen.

Maar nog belangrijker is dat e-RS niet alleen financiële steun heeft ontvangen, maar ook een nieuw netwerk van ambassadeurs heeft opgebouwd. Jullie geloof in e-RS gaat verder dan alleen investeren. Het is een blijk van vertrouwen in hun vermogen om de markt van laadoplossingen te transformeren.

Deze campagne was niet alleen een mijlpaal voor e-RS, maar ook een bewijs van de kracht van gemeenschap en samenwerking.

We wensen e-RS alvast veel succes toe met hun innovatieve projecten!
 

*Op de bruto-intrest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen. Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Jouw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt jouw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.