Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de crowdfundingcampagne van Buysse & Partners Smart Living

RECLAME

Na maanden van toewijding en inspanning rond de nieuwe Europese Verordening ‘European Crowdfunding Service Providers for Business (ECSP)’, wordt er op maandag 27 november 2023 een nieuwe crowdfundingcampagne afgetrapt dat in één klap ook het nieuwe Bolero Crowdfunding platform introduceert. Het investeringshuis Buysse & Partners Smart Living (BPSL) heeft de eer en het genoegen om het rode lintje door te knippen en het nieuwe platform in te huldigen.

Om te kunnen investeren heb je een persoonlijke rekening nodig bij Bolero. Met een gemeenschappelijke rekening of een rekening op een rechtspersoon is het niet mogelijk om te  investeren bij Bolero Crowdfunding.

Het Antwerps investeringshuis Buysse & Partners, met een stevige reputatie in private equity en vastgoed, ziet dan ook enorme potentie in de professionalisering van de verhuurmarkt in België. Hoewel België bekend staat om zijn waardevaste en stabiele vastgoedmarkt kantelen we in grootsteden zoals Antwerpen en Brussel van een kopersmarkt naar een groeiende huurdersmarkt. Vooral de stijgende vastgoedprijzen maken dat eigendom voor velen onbereikbaar wordt waardoor de vraag naar betaalbare huurwoningen blijft toenemen.

Wie is wie?

Buysse & Partners is een investeringshuis met hoofdzetel in Antwerpen dat in 2008 door Frank Buysse werd opgericht. Met zijn 3 investeringsstrategieën – Smart Equity, Smart Assets en Smart Living – beheert het investeringshuis een indrukwekkend portfolio van wel honderden miljoenen euro’s.

Buysse & Partners Smart Living is een residentieel vastgoedinvesteringsfonds dat focust op het aankopen van kwalitatief vastgoed in de grote steden in België, bestemd voor de verhuurmarkt. Tot nog toe bestaat deze vastgoedportefeuille uit een 300-tal appartementen in Brussel en Antwerpen.


“Door stijgende woningprijzen wordt het steeds moeilijker voor een grote groep mensen om een eigen woning te kopen. Dit vertaalt zich in een toename van het aantal huurders, wat rugwind geeft aan onze strategie.”

Het is dan ook Buysse & Partners Smart Living die met deze crowdfundingcampagne maximum 2 miljoen euro wil ophalen om enerzijds nieuwe gebouwen aan te kopen en dus de groei van de vastgoedportefeuille te bestendigen. En anderzijds om renovatiewerken uit te voeren om de bestaande gebouwen nog duurzamer te maken.

Wat krijgt de investeerder?

In ruil voor hun belegging in deze obligatie in bulletvorm van 30 maanden, krijgen beleggers een bruto interest van 7,35%* (netto interest 5,14%). De terugbetaling van het kapitaal gebeurt dus op het einde van de looptijd, terwijl de betaling van de interest driemaandelijks zal gebeuren.  Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf maandag 27 november 2023 om 10.00 uur. Je kan vanaf 500 euro investeren, het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 25 000 euro.


 

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Buysse & Partners Smart Living


 

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België. 

Lees hier het blad met essentiële beleggingsinformatie om met kennis van zaken een beleggingsbeslissing te nemen.  Beleggen in crowdfundingprojecten brengt risico's met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. Uw belegging valt niet onder de depositogarantieregelingen die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 2014/49/EU van het Europees Parlement en de Raad. Evenmin valt uw belegging onder de beleggerscompensatiestelsels die zijn ingesteld overeenkomstig Richtlijn 97/9/EG van het Europees Parlement en de Raad. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.