Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Volg ons webinar over het vernieuwde Bolero Crowdfunding

Zoals we eerder tijdens de zomermaanden al bekend maakte, zijn vanaf vrijdag 10 november de nieuwe Europese crowdfundingrichtlijnen van kracht. We hebben met het ganse Bolero Crowdfundingteam naar dit moment toegeleefd en hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij over de nieuwste ontwikkelingen in de crowdfundingwereld. 

We hebben de laatste maanden dan ook niet stilgezeten om ons Bolero Crowdfunding-platform stevig te herbouwen naar aanleiding van deze nieuwe Europese crowdfundingwetgeving.

Het vernieuwde Bolero Crowdfunding-platform vind je vanaf nu terug in het Bolero-platform. Voortaan zal je dus enkel als Bolero-klant nog kunnen investeren in crowdfundingcampagnes.

Bolero Crowdfunding als onderdeel van het Bolero-platform biedt je tal van voordelen. Tijdens deze webinar gaan we dieper in op de voordelen en de werking van het nieuwe platform.

Het ganse Bolero Crowdfundingteam staat klaar om jou te begeleiden op deze spannende reis in het vernieuwde platform. Schrijf je vandaag nog zeker in voor het webinar op maandag 16 november om 19u.

Schrijf je nu in voor het webinar

We kijken er in ieder geval naar uit om jou op onze webinar te verwelkomen. Aarzel zeker niet om vragen te stellen tijdens deze sessie.