Bolero Crowdfunding Blog

Blog

Ontdek de Crowdfundingcampagne van Lawcloud

Op Dinsdag 2 mei om 10 uur wil Lawcloud, via een uitgifte van een obligatie, 300 000 euro ophalen om met hun uniek softwarepakket ‘Lawcloud’ ook de buitenlandse markt te veroveren. Zorg dat je op 2 mei virtueel klaar zit om deze keer niet de sportwereld, maar de juridische IT-wereld te verkennen.

Corona: superverspreider van de digitalisering

Digitalisering is niet meer weg te denken in onze samenleving. De coronacrisis zorgde voor een versnelde uitrol waardoor we met z’n allen Teams, Zooms en Google Meets als nooit tevoren organiseerden. Ook de juridische wereld bleef niet achter. Zo werden de zittingen tijdens corona digitaal georganiseerd en pleitten advocaten voor een webcamera in aanwezigheid van de partijen en de rechter(s). En hoewel corona ons de dag van vandaag niet meer aan onze eettafel kluistert, blijven tools voor virtuele samenwerking onmisbaar. En juist daar biedt Lawcloud advocatenkantoren de nodige ondersteuning met hun unieke software ‘Lawcloud’.

“Razendsnel gingen we van ‘New kid on the block’ naar vaste partner van grote namen in België en Nederland. Daar stopt onze ambitie echter niet. We hebben nog heel wat wilde plannen.”

Lawcloud’s software is het hart van een ecosysteem dat (Legal) Tech integreert, verbindt en dus voor heel wat efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid zorgt. Elk advocatenkantoor kent zijn eigen processen en het is de taak van Lawcloud om als ‘Legal engineers’, dankzij uitgebreide analyses, de beste werkmethodes te vinden en alle processen op maat van de klant te ontwikkelen en te optimaliseren. Zo fungeert deze software als een all-in-one remote workplace waarmee de advocaat presteert, registreert en factureert. Lawcloud is een webapp waarvan alle (gepersonaliseerde) features 24/7 beschikbaar zijn zowel thuis als op kantoor, op de rechtbank en onderweg.

Wat krijgt de investeerder?

Met deze crowdfundingcampagne wil Lawcloud 300 000 euro ophalen om te investeren in development, sales en marketing zodat ze met hun uniek softwarepakket ook marktaandeel in het buitenland kunnen opbouwen.

In ruil voor hun belegging in deze obligatie van 5 jaar, krijgen investeerders een bruto interest van 8,82%* (netto interest 6,17%). De terugbetaling van het kapitaal en de intresten zal maandelijks gebeuren. Investeren in de nieuwe crowdfundingcampagne is mogelijk vanaf dinsdag 2 meiom 10 uur. Je kan vanaf 100 euro investeren,het maximum inschrijvingsbedrag bedraagt 2 500 euro.

>> Ontdek de crowdfundingcampagne van Lawcloud

Voor dit crowdfundingproject wordt er geen prospectus noch een informatienota gepubliceerd. Beleggen via crowdfunding brengt risico’s met zich mee. In geval van faillissement van het bedrijf, kan je je inleg deels of volledig verliezen. De obligaties zijn moeilijk te verkopen voor eindvervaldag.

*Op de bruto interest geldt een roerende voorheffing van 30% voor een gemiddelde natuurlijke persoon met woonplaats in België.